Размерът може да не е важен фактически или fuck-тически, но за повечето мъже и за доста жени големият размер е от голямо значение. В Гърция властва естетическият идеал за малкия пенис, така е и през Ренесанса – Давид на Микеланджело безспорно не е сред най-надарените мъжки екземпляри.

Някои казват, че това е с цел да не отвлича погледа от изкуството, други пък, че тогава и този среден размер е бил по-малък, не само средният ръст. Но е факт, че

тогава големият пенис е считан за комичен,

за животински.

В продължение на дълги години така се е гледало и на чернокожите. Белият мъж може и да е интелектуалец, но чернокожият е преди всичко гениталии. Една от най-известните снимки на Робърт Мейпълторп – Мъж с полиестерен костюм, представя сако, разтварящо се като завеса, ципът на мъжа е отворен и отвътре излиза необрязан черен пенис. Мъжът е изобразен без глава, той е чернокож. Той е само и единствено ходещ секс, необуздан, неконтролируем, плашещ и прелъстяващ. Милтън Мур, човекът от снимката, споделя, че никога не е имал истинска връзка с Мейпълторп – „той гледаше на мен като на маймуна в зоопарк.”

Никой не може да си представи

Мислителят на Роден с ерекция.

И никой не може да не си представи колко е голяма пишката на чернокожия мъж, който мина преди малко край нас. Това не е най-хубавият предразсъдък на културата ни. Също толкова неприятен е предразсъдъкът за размера на пениса. Не е достатъчно, че сред бозайниците човекът е със сравнително голям репродуктивен орган, само за справка – на горилата е четири сантиметра. Не е достатъчно, че даже и със съвсем малък пенис може да се прави качествен и разтапящ секс. Всеки иска да му е по-голям и вечно твърд, даже и след литър водка.

Някои жени не считат мъже с малки пениси за сексуално способни. И секунда след като са видели фалическите им (не)достойнства, ги отсвирват, но не по онзи прекрасен фелацио начин, ами просто им казват да си гледат, показват и слагат работата пред и в някой друг.

Но дължината на пениса не е най-важното. Дългът към удоволствие без предразсъдъци е нещо далеч по-важно.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара