Просто трябва да попаднеш на човек, с когото размазваш всичките си свенливи задръжки и глупавата увереност, че знаеш всичко за удоволствието. Тогава се усещаш като „добра в секса” – когато те изненада удоволствието. И го извикаш, без да ти пука.

Много ми е трудно да извия гръбнак и да повдигна дупе, когато дойде ред за съответната поза. Имам някаква досадна травма в кръста и винаги съм се притеснявала, че се представям като дърво в тази част от спектакъла. Оттам и хроничното ми подозрение, че не влизам в безцеремонно създадената от мъжете графа „еди-коя си се чука много добре“, а това всъщност е глупаво и всички много добре го знаем.

Ако сексът беше просто добре изиграно гимнастическо съчетание, щяхме да посещаваме специализирани тренировки за перфектна изява в леглото и нямаше да допускаме гафове в критериите за изпълнение, трудност и артистичност. Добре, ние наистина не го правим, за да спечелим медал (освен жените, които разглеждат секса като парична стойност – може би с право) и защо тогава често се питаме или тревожим как ще оценят изпълнението ни.

Сексът е преди всичко мисъл – първична и откровена. И важното в случая е да го правиш с човек, с когото споделяте сексуален дискурс, в който се чувате; човек, който може да продължи мисълта ти, да съблече от нея останалите стереотипи и да те изненада със собствената ти спонтанна готовност да се държиш крайно перверзно.

Да си мръсница (някакъв синоним на „добра“) в леглото не зависи от това дали си склонна да застанеш на челна стойка по време на секс или пък от това дали умееш да имитираш странните викове на порно актрисите. Осъзнаването, че много те бива, е много интимен момент, в който усещаш, че правиш нещо ново за себе си, че чуваш по-други звуци, изваяни от искрения ти порив да се самоизпиташ като курва, че си готова да поискаш всичко, от което си се срамувала или отказвала по други причини до този момент. С всичките неприлични думи, които ти идват наум.

Май това исках да кажа – много съм добра в леглото, защото ми хрумват доста странни идеи и до себе си имам човек, който ги подкрепя с двете ръце и всичко. А и какво значение има дали влизам в графата „еди-коя си се чука много добре“, щом всяка сутрин ме дебне ерекцията му. И не се вижда краят й.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара