Няма такава суша… Без секс ситуацията е направо трагична. Има такива моменти в живота на всеки човек, и в твоя, нали? Не си застанала още на ръце, за да му привлечеш вниманието, но опита почти всичко и не можа да го извадиш от зимния му сексуален сън, или от пролетната умора…

Ясно е – тръпката е тръпка само в началото. Виж, страстта е друго нещо. Ако някога сте я изпитвали помежду си, има начин да я върнеш. Няма значение дали моментът е подходящ – такъв никога няма. Страстта е вътре в теб, нея трябва да събудим. Не става с черни мисли за качените напоследък килограми и как той изобщо не забелязва новата ти нощница.

Не се жалвай, а се замисли колко “съблазнителна” е киселата ти физиономия.

Ето какви мисли ме обземат, когато в живота ми сексът захърка:

Три ми е любимо число. Три глави винаги мислят по-добре от две. А представи си шест ръце, или пък три усти, или два пениса какво могат да направят. Тройките са хубаво нещо. Гледката на две жени, които се милват, възбуждат 99% от мъжете. Обещала съм си, а и на мъжа си също съм обещала, че ще си причиня това – просто от любопитство, но и за да му доставя удоволствие. Убедена съм, че ще ми хареса. Жените знаят как. А мъжете знаят защо.

Двама мъже да се борят за теб е другият вид тройка, в която не знам как имах късмета да участвам. Те, разбира се, не се докосваха много-много, нали сакън, щото и от един път се ставало обратен, а докосваха само мен. Вълнуващо е, не скучаеш нито за миг. Препоръчвам тройките да завършват по тъмно и после – кой откъде е.

Защото любовта определено не е за трима. Но сексът – да, определено.

Друго, не така забавно средство за връщане на тръпката е скандалът. Той винаги повдига адреналина, а с него и още нещо. Само внимавайте да не доведе до “студена война” в спалнята – не това е целта.

Забежките също помагат при сексуална скука, но за тях се иска майсторлък. Има една тънка граница на ревността, която не бива да прескачаме никога. Все пак не искаме да го ослепим, а само да му отворим очите. Веднъж си купих сама цветя, просто защото много ми харесаха и мъжът ми се втрещи, като ги видя. Нямаше защо да му обяснявам, че не са от обожател, след като това му подейства като Памела Андерсън на пилон в домашния ни хол. Винаги е добре да изглеждаме желани, но не и лесно достъпни.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара