Ами, да! Вие какво, да не вярвате на онези глупости, че размерът нямал значение. Но жените, нали сме нежни и тактични същества, все си траем, да не ни се обиди някой. Все едно за мъжете да няма значение размерът на сутиена. Чудя се само защо не се стремят със същия хъс към уголемяване на пениса онези, при които има какво да се желае – така, както “плоските” мацки налитат на силикона. Не е честно. И не само заради чистото удоволствие. Дори характерът им е мъничък като този в гащите – колкото по-малък, толкова по-зле.

Наистина,

малкият пенис е груба несправедливост.

За жените. Лошото е, че дори не можем да предположим какво ни очаква, тъй като той подмолно се крие в панталона. Дори при първоначалния оглед мъжът да изглежда доволно висок и добре сложен, когато дойде моментът на истината, нерядко се чувстваме направо излъгани. И си обясняваме много неща. Поне аз.

Точно както е при жените с малки цици, така и мъжете с миниатюрни пениси остават завинаги подвластни на размера. Той като че ли определя целия им живот. Остават си и те самите някак малки, въобще не възмъжават. Забележете, мъжете с малки пениси непрекъснато се доказват – пред приятели, пред приятелки, най-вече пред много приятелки. И никога не успяват да се докажат пред себе си.

Уви, и приятелките не можеш лесно да заблудиш. Да не говорим, че френската любов е такова изкуство, че и Сорбоната да си завършил, трудно се постига съвършенство. Затова малките пениси използват други методи. Опитват се оригинално да ни манипулират и да ни се правят на мъже, като ни изоставят по мъжки. И забиват поредната. Но и тя милата ще стигне до същия извод – много шум за нищо.

И дори не подозира защо толкова обича да ти пише есемеси, вместо да говори с нея. Разбира се, пиян. Разбира се,

прави секс със замаха на комар,

макар да влага много мъжка сила и дори груб маниер. Милият, не знае ли, че единственото грубо нещо, което може да ни хареса, е (понякога) грубото проникване. Но за това си трябва инструмент.

Онези, които го притежават, са си мъже. При тях го няма страхът, че ще се представят зле – поне не се страхуват от това през цялото време. Не са обсебени от тази мисъл, не позират. Много е тъпо постоянно да се правиш на мъж – няма фитнес, който да билдва истински мъжкари. Само кухи тела с малки пениси, ех защо няма щанги и за тях!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара