Наскоро мой приятел се върна от Украйна и беше силно впечатлен от проститутка, която получавала огразъм само от целувка. „Впечатлен“ е меко казано, направо се е влюбил в нея. Разказах тази история на приятелки и те в един глас казаха: „Знаеш ли какъв оргазъм ще получа, ако ми даде тези 200 долара на мен!“. Не, не знам какъв оргазъм ще получат. Но знам, че мъжете наистина полудяват от кеф, когато повярват, че са те задоволили. Е, винаги има комплексари, които се притесняват от чувствени жени, за да не би да хукнат да си търсят удоволствието другаде, ако той не е уверен. Но това сега не ми е тема.

Според статистиките 61% от жените стигат до оргазъм чрез стимулация на клитора, 33 % по време на полов акт, 42% изобщо не са сигурни дали са изпитвали оргазъм.

Над 70% са научили истината

за своя оргазъм по време на мастурбация. Не знам защо статистиката е пренебрегнала аналния секс, но е факт, че много жени, откриват феномена „махане на главата“, заради избухването на оргазма чак когато падне и това табу (независимо дали е причинено заради страх от инфекции, предразсъдък или чисто неудобство от това, че не е чисто място).

Митичната G точка понякога е разположена така, че достигането до нервните й окончания е по-лесно през аналния отвор. Не знам защо е пренебрегнат и оргазмът, който можеш да изпиташ, когато правиш фелацио или задоволяваш мъжа по други начини, дори и само с целувка, без да е необходимо изобщо да се докосва вагината. Както виждате, стастистиката знае само три езика, на които да „преведе“ оргазма.

В „Пътеводител на галактическия стопаджия“ чета, че според Галактическия институт всеки човек в галактиката има три ръце и притежава хиена. Тъй че забравете кой какво ви казва за оргазма – независимо дали е статистика, приятелка, женско списание или някоя от многобройните книги за секса. Освен ако нямате три ръце и не притежавате хиена, всичко това не се отнася за вас. Има само

едно място, където можете да търсите нюансите и пиковете на удоволствието – собственото ви тяло.

Вече е ставало дума, че оргазмът

при всяка жена може да е различен.

Нещо повече – при една и съща жена може да е различен всеки път, в различен етап от нейната зрелост, дори в различни часове на денонощието – като светлосенките на нощта, като различните видове кихане, като морските вълни, като трелите на женския смях – тих като въздишка, гърлен, писклив кикот, смях, който тресе цялото тяло… когато се отпуснеш и престанеш на всяка цена да го търсиш, върховното удоволствие само те намира. Дори те изненадва с безкрайните (а не ограничени) възможности за неговото постигане.

Получавала съм оргазъм дори от нежното гъделичкане на вятъра, проникващ през отворения прозорец, получавала съм и от яко чукане, отприщило звяра у мен, когато размазвам избухналата топла сперма по тялото си, дори ми се е случвало по време на дихателни упражнения, напълно лишени от еротичен контекст или партньор, който да ми действа секси. И това са все различни оргазми. Няма никакъв смисъл съзнателно да ги търсиш, извън конкретната ситуация, в която изпитваш това феноменално разтрисане на тялото (което освен всичко друго подмладява клетките на организма като нищо друго на света). Когато се случи, то просто Е и не може да бъде преведено на никакъв човешки език.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара