Събличам се пред мъж, когото компромисно харесвам. Повече ме възбужда петзвездният лукс, искрящ в чашата червено вино, и напудреният в облаци връх, който се вижда от прозореца на хотела. Събличането ( както предварително съм си решила ) спира до свалянето на пуловера. Оставам по дънки и… боди. Изглеждам секси ( както предварително си знаех ). Знаела го е и жената, която ми подари боди то за Коледа – втората жена на бившия ми мъж….

girls-839809_640
Замислих се за подаряването на бельо по принцип. Минава май за най-личния подарък. Аз съм го избирала за няколкото си най-добри приятелки и съм го получавала само от няколкото си бивши гаджета.
Мисълта, че

втората жена на бившия ти мъж те чувства чак толкоВа близка,

е някак стряскаща. Както е стряскащо да ги поканиш заедно на гости, да й позволиш сама да пъхне празната торбичка от донесения подарък в чекмеджето, където си държиш небрежно разхвърляните пликчета, без да мислиш, че ще се изложиш.
Никога не сме обсъждали отношенията си. Всъщност с никого не съм ги обсъждала. Познаваме се от времето, когато аз бях съпруга, а тя – служителка във фирмата на моя мъж.
Тя е всичко, което аз не съм, аз съм Всичко, което тя никога не би могла да бъде
Балансирано, удобно. Тя е приятелка с моя 15- годишен син, аз с искрено удоволствие гушкам тяхното 3-годишно дете. Не делим мъжа – той сам ни е разпределил позициите в своя живот. Още по-балансирано и удобно.
Като новото ми боди…

Facebook Twitter Google+

0 Коментара