10 минути или 2 дни? Независимо с колко време разполагате, винаги може да получите това, което искате. В интимен план.

man-804534_640

10 минути

Бързият секс може да достави наслада и на двамата партньори, твърдят сексолозите. Но като се има предвид, че на жената са необходими поне 20 минути да се настрои, не пропускайте в никакъв случай предварителните ласки. Или поне идеята за тях. Добър вариант е „горещ“ разговор по телефона — така пестите време за любовна увертюра, а и освен това понякога думите вършат повече работа от делата. Все пак най-големият сексуален орган е умът.

1 час

Звучи като вечност, но не бива да се губи и минута. Отделете време за пробуждане на емоциите със силни афродизиаци. Помагат най-вече ароматите на лавандула и ванилия — като сексуален стимулатор действат еднакво добре и на мъжа, и на жената. Запалете няколко ароматни свещи или капнете няколко капки от етерично масло върху възглавниците. После посветете двайсетина минути на целувки. Често пропускаме тази изключително приятна част от предварителната игра. А целувките имат много по-голямо еротично въздействие от директните ласки, защото увеличават притока на кръв там, където е необходимо, и придават неповторим романтичен оттенък, който впоследствие засилва преживяването. След това правете каквото искате.

5 часа

Не бързайте веднага да окупирате леглото. Първо създайте съблазнителна атмосфера. Пуснете щорите, наредете меки възглавници по пода, запалете свещи. Дайте свобода на ваши сетива. Сега е моментът да отделите колкото време искате за ритуално сваляне на дрехите. После можете да направите нежен масаж на партньора си и да помолите за същото.

24 часа

За да създадете елемент на възбуждащо напрежение, започнете бой с възглавници. Няма шега! Поиграйте и не забравяйте да се целувате през цялото време. Темпераментните закачки повишават половите хормони, увеличават обема на циркулиращата кръв и подобряват кървообращението — всичко това има пряко отношение към предстоящата любовна кулминация, защото ще я направи значително по-интензивна. Когато се разгорещите, преминете към продължителни ласки. Когато търпението ви се изчерпа, пробвайте нова поза.

48 часа

Определено този период предполага откъсване от обичайната обстановка. Планирайте пътуване, но да не е продължително и изморително. Единият вариант е през тези 48 часа да смените поне три хотела — всяко ново място е достатъчно предизвикателство за либидото. А другият — да отседнете в уютен спа-комплекс и да отделите първите 5-6 часа за релаксиращи и освежаващи процедури — вани, масажи, сауна, плуване в минерален басейн. Сексът след това ще ви се стори като прераждане. Поспете и повторете всичко отначало.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара