Световната поп звезда Кейти Пери е лицето на предстоящата Коледна кампания на H&M за 2015. Кейти ще участва в глобалната телевизионна реклама и в печатната комуникация, която отбелязва зимния сезон в типичния за H&M стил – изпълнен с радост и уют за празниците. Кампанията ще стартира през ноември 2015.

BTS%20H (1)

„H&M бе една от марките, които за първи път ми дадоха възможност да развия своя личен стил. Продължавам да избирам и включвам различни дрехи и аксесоари от H&M в гардероба си през годините. Нямам търпение да покажем чудния свят, който създадохме с режисьора Йонас Акерлунд и Дан Джаксън“, казва Кейти Пери.

Кейти Пери е първата световна суперзвезда, която надмина 75 милиона дигитални сваляния на песните си, и водеща сред артистите в Twitter със 72 милиона последователи. Тя е единствената певица, която има пет хита №1 в класацията на Billboard от един и същ албум („California Gurls“, „Teenage Dream“, „Firework“, „E.T.“ and „Last Friday Night“), и е единственият артист до момента с два клипа („Roar“ и „Dark Horse“) с над 1 милиард гледания във Vevo. В момента Кейти е на турне – Prismatic World Tour, което ще премине през Европа, Азия и Южна Америка.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара