Д-р Хари Джентъл е сексолог, аналитик, мотиватор и поет. Той е спорил с Юнг, дундуркал е Кобилкина, помогнал е на безчислено количество двойки, тройки, други групи и индивиди с проблеми в секса и взаимоотношенията. Академичният подход на д-р Джентъл е обект на множество разработки по целия научен свят, сексуалната му харизма е гръмотевична, успехите – неизброими.

Д-р Джентъл е бил в психическа и дермална близост с хиляди знайни и незнайни, но като джентълмен винаги премълчава приятната истина.

D-r-Gental-8-320x440

Последния месец практиката ми, както винаги, беше много интензивна, имах и весели, и тъжни казуси за разрешаване, но реших да ви разкажа за един особен случай, в който малко хора биха вникнали на дълбочината, където шетах аз.

Ето какво ми писаха независимо един от друг двама съпрузи.

Д-р Джентъл, на ръба на нервна криза съм.

Семейна съм и със съпруга ми, извинете за сравнението, но със съпруга ми се плющим като диви зверове, по много пъти и направо да си го кажем – грубо.

Някой би казал – дай, боже, всекиму. Всъщност не го пожелавам никому. Животът ми е ад. С мъжа ми нямаме секунда покой, когато сме заедно. Непрекъснато се вкопчваме един в друг, като че ли светът ще се продъни след 25 минути.

Не искам да споделям подробности, но наистина стигаме до крайности и просто вече не издържаме. Само за пример ще ви кажа, че като му видя нещастния орган – прежулен и в някакви скандални цветове, хваща ме жал и желание да го целуна като ранено бебе. Какво ти бебе! Само да го доближа и се почва наново с най-страшна сила.

Няма да издържа дълго, мисля, че и мъжът ми е на края на силите си.

Лена Бамбукова

По същото време ми писа и печалният образ, наречен съпруг на Лена Бамбукова.

Д-р Джентъл, работата е сериозна.

С жена ми се побъркваме взаимно и нашият дом не е място за отдих и култура, каквито се полагат на трудовия човек. Нашият дом е арена на някаква сексуална корида – не искам да си мислите, че нещо се хваля, но вкъщи се съчетаваме толкова юнашки, че до сън се дореждаме само в състояние на крайно изтощение – когато не можем да помръднем нито един крайник.

Като човек със сериозна практика положително се досещате в какво състояние се събуждаме. Оставете другото, но ужасно много боли. Извинявам се за израза, но май здраво сме се прее***и.

А преди да се вземем, всеки от двама ни беше с доста спокойно, да не кажа индиферентно отношение към секса. Мен никога не ме е занимавала тая част на живота прекалено много. Но се получи като с политиката – ако ти не се занимаваш със секса, той почва да се занимава с теб.

Най-щастливите мигове на моя живот останаха в дните на нашето годеничество. Не че сме нещо християни, ама така си бяхме решили – да не се съвокупляваме преди брака. И беше толкова хубаво! Искам да се върнат тези невинни дни, когато от всичко лъхаше на божур и люляци.

Тристан Бамбуков

dance-109273_640

Трябва да ви кажа, че доста си поблъсках главата с този казус, но открих коя е скритата причина тези двама порядъчни граждани, това прекрасно семейство да е толкова нещастно.

В един момент се досетих каква е работата и реших да проверя хипотезата си. Казах на жената да замине сама на летен курорт.

Тя замина и ето какво писмо ми прати от там.

Д-р Джентъл,

Положението е страшно. На всяка крачка ме преследват ухажори, които твърдят, че в мига, в който са ме видели, не могат да мислят за нищо друго. Да ви кажа, склонна съм да вярвам, че е точно така, като им гледам муцуните. По всичко личи, че са готови на всякакви дързости, а най-лошото е, че твърде ясно и детайлно си представям какво биха ми сторили. Полагам свръхчовешки усилия да отбивам атаките, защото да ви призная, цялата горя в оня огън, за който ви споменах в предишното писмо.

Тичам, крия се в стаята си, стискам очи и се опитвам да си представя дните на нашето годеничество, но кой знае защо пред очите ми непрекъснато изскача само някакъв образ на похотлив поп. Мисля, че положението е още по-зле от преди.

Реших първо да успокоя жената като по-слабо същество.

Г-жо Памукова, успокойте се, всичко е наред,

Причината за всички ваши неудобства е един много странен синдром, наречен Синдром на латентната ревност.

Цялата работа е там, че мъжът ви ревнува неистово, което го кара така да се вкопчва във вас. Подсъзнанието му го кара непрекъснато да ви изтощава сексуално, за да нямате възможност да му измените.

Сега, когато сте сама на летен курорт, ревнивата му мисъл най-после изпълзя към конвенционалното съзнание, сега той ден и нощ се гърчи като грешен дявол и си представя всички ония страшни работи, които бихте могли да направите без него. Ревността го е стиснала за слабините и трябва да ви кажа, че известно време ще имате спокойствие по тая част. В смисъл, че известно време няма да може да функционира като мъж и вие ще се върнете за кратко в дните на вашето годеничество. Ще преживеете като весел фарс Изгубения рай, докато не ви омръзне и ще започнете отново да се чифтосвате, но вече в далеч по-спокоен ритъм.

Работата е следната – връзката между вас е толкова силна, че неговите мисли протичат все едно във вашата глава, но по-объркано. Всички тия гадни неща, от които се плашите, всъщност са неговите собствени кошмари на ревността, халюцинации на ужаса, които са станали и ваши. Но ще се отървете от тях много лесно, стига да последвате точно указанията ми.

За да се премине окончателният катарзис, за да се преджапа Рубикона, така да се каже, е необходимо още едно усилие. Когато се върнете, кажете на мъжа си как непрекъснато сте била преследвана от ухажори, но го излъжете, че в някакъв момент не сте издържали и почти сте се отдали на някакъв поп, но в последната минута, преди грехът да се стовари върху ви, дългът е похлопал на вратата на съвестта ви и вие сте отблъснали попа с изрази на черковнославянски и латински: Изиди, Сатана, ваде ретро, създание на мрака!

Два дни съпругът ви ще се гърчи в криза на ревността,

защото хем не сте му изменили, хем уж сте били на крачка от бездната. Всички тия видения ще пълзят по гръбнака и ключицата му ден и нощ. Ще разбере, че въпреки всичко не може да се раздели с вас. Като се поизмъчи, аз ще му съобщя истината – че всъщност никога не сте стигали до описаното положение, никога не сте били на крачка от изневяра и то със служител на БПЦ. И той заедно с вас ще премине през множествен катарзис, ако разбирате какво искам да кажа.

А след това дори може да станете християни – ей така, на майтап и да си разправяте на дърти години смешки от венчавката, наред със сантименталните спомени от дните на вашето годеничество.

Искрено ваш и прочие

Както и предполагах, всичко се разви точно според прогнозите ми. Мъжът се изчисти от своята латентна ревност, жената си отдъхна, сега хората се радват един на друг в рамките на семейното спокойствие.

Останаха много доволни и ми отвъртяха една чудесна баница. Такава баница с плънка от кондензирано щастие пожелавам на всеки честен човек.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара