Bedroom Beach в Слънчев бряг ще завибрира здраво на 25 юли от хаус саунда на британската фурия Rae. Комбинирайки мощни вокали и яки диджей сетове, тя с основание се гордее, че е една от малкото жени в света на хаус музиката, която сама съчинява клубните си хитове и безупречните си лайф шоута.

r8

Rae е един от най-търсените по цял свят артисти, работещ с някои от най-престижните брандове. Тя е първата жена-диджей – резидент на клубовете Ushuaia и Pacha в Ибиза, като признанието на таланта на Рае е засвидетелствано от това, че тя представлява клуба Pacha по време турнета в Америка, Бразилия и Азия, както и в наскоро учредения Pacha festival в Амстердам.

r5 bw

Първите големи успехи на Rae идват с качествените й релийзи в Defected records като например на станалото вече класика парче на Kosheen „Hide U“ (в сътрудничество със Sandy Rivera). След това портфолиото й започва бързо да се попълва с нови заглавия като съвместния трак с Kings of Tomorrow „Can’t Stop“, съвместният й денс хит със Sandy Rivera „Persuasion“, достигнал позиция № 1 в MTV, с „Giv me Luv and its Over“ заедно с ATFC, с „You will remember“ заедно с Michael Gray и Danism и др. Сътрудничеството й с David Penn и Robert Gaez ражда парчето „Survival“, издадено от лейбъла Urbana records.

r1

Моомичетата от балет Bedroom Ladies пък ще върнат гостите повече от десетилетие назад със спектакъла Victoria’s Secrets show. Тематичното парти е ретроспекция на едни от най-запомнящите се визии от ревютата на известната марка между 2000 и 2013 г.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара