Националното турне на най-новата супергрупа „Легендите“, сформирана от три поколения музиканти, стартира с концерти на 14 септември в Летен театър – Бургас и на 15 септември в Летен театър – Варна.

Poster_Tour_Legendite

Едни от най-обичаните български  музиканти: Константин Марков и Стенли от Тангра, Константин Цеков от ФСБ, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров, се събират за поредица от концерти в цяла България, с които ще пресъздадат историята на българския рок, чрез най-емблематичните си песни от последните 40 години.

„Концертите във Варна и Бургас са първите два от турнето на „Легендите“ и за нас те са изключително важни. Силно мотивирани сме да ги осъществим по най-добрия начин“, коментира Митко Кърнев.

Музикалната рок-епопея ще бъде разказана от самите автори

и изпълнители на хитовете, които ще пресъздадат вечните си песни в оригиналните им аранжименти. Евъргрийните ще бъдат и визуално представени чрез специална мултимедия, която напълно ще потопи публиката в духа на времето на любимите й песни.

Рок спектакълът ще предложи и изненади – Стенли ще пее хитове на D2, Данчо Караджов – на група ТЕ, а Любо – на ФСБ, като същевременно ще покаже и умения като барабанист.

Една своеобразна машина на времето, която ще преведе публиката през историята на българската рок музика – това е идеята, която събира и ражда „Легендите“.

Билети – в мрежата на Eventim.bg и касите на летните театри.

А ето и видео от първото участие на “Легендите:

Facebook Twitter Google+

0 Коментара