Твърди се, че мъжете са по-просто устроени от жените, що се отнася до разбирания и желания. И все пак, те сякаш остават неразгадаема загадка. Чудим се с какво повече го е привлякла другата жена, какво повече притежава тя… Отговорът се крие в това, че нещата далеч надхвърлят външния вид, въпреки че той си остава важен фактор за мъжете.

Имате чувството, че не знаете защо мъжете са силно привлечени от някои жени, а не от други. Може да се почувствате така, сякаш летите на сляпо и не знаете как да накарате човека, когото желаете, да се заинтересува от вас. Може би имате чувството, че продължавате да се срещате с момчета, които не се интересуват толкова от вас самите и търсите отговор какво ще ги накара да се влюбят във вас. 

И всичко това води до генералния въпрос: какво всъщност искат мъжете? Нека видим къде е истината.

Той иска да бъде дълбоко привлечен от вас

Светът е пълен с различни мъже, които имат разнообразни вкусове и предпочитания към това, което намират за привлекателно. Голямата грешка, която жените правят, е в това, че се опитват да се превърнат в определен образ на привлекателност, който може и да не е правилният, вместо да бъдат най-атрактивната версия на себе си. А това е много по-работещ метод, вместо напосоки да решавате да си вкарате хиалурон в устните или да си поставите силикон в гърдите. 

Правейки всичко възможно, за да извадите най-добрата си версия наяве, само ще увеличите притегателната си сила спрямо желания от вас човек. Затова просто игнорирайте практически недостижимия стандарт, към който списанията, телевизията и социалните мрежи се опитват да ви накарат да се придържате. Те само ви натрапват фалшиви модели, за да ви примамят да купите онова, което рекламират. И запомнете: там има много, много снимкова обработка! 

Той иска да може да сподели своята страст с вас

Мъжете отчаяно търсят жена, с която да споделят своята страст. Всеки човек се интересува дълбоко от някаква тема. Това, за което той говори, изглежда сякаш променя цялото му поведение. Дори срамежливите момчета нямат проблем да говорят за своята страст, след като веднъж сте ги накарали да започнат. 

Разберете какво го вълнува и го попитайте за това. Ще откриете, че момчетата, които обикновено са срамежливи, затворени или дистанцирани, ще се открехнат изведнъж по темата, която ги интересува най-много.

Този подход ще накара мъжа да почувства много по-дълбока връзка с вас. Ако отделите време да разберете защо той е толкова запален по любимата си тема, това ще го трогне. Всяко момче и мъж цял живот търси някого, който да го разбере на дълбоко ниво – и съответно, не се отказва лесно от жената, която съумее да го постигне.

Той жадува за добра слушателка

Мъжете на всяка една възраст биха се обвързали с дами, на които смятат, че могат да споделят всичко. Ако искате той да се свърже с вас и да стане по-откровен във ваше присъствие, изслушвайте го добре, особено за неща, които го правят щастлив. Когато направите това, се случват две много важни неща.

Първо, той ще отбележи за себе си, че наистина го слушате и се интересувате от хобитата и влеченията му – а това за него е магнит. Второ, това му дава шанс да свали „маската“, която си поставя пред останалия свят, и да ви покаже истинското си лице.

Той иска жена, която споделя целите и мечтите му

Най-добрите, най-дълготрайните и най-страстни връзки са между хора, които се движат в една и съща посока. Момчетата търсят някого, на когото могат да разчитат, да знаят, че ги подкрепя и винаги стои зад тях. Това не означава, че не трябва да имате свои си цели – напротив! Означава, че те са съобразени с неговите и вие се движите към тях заедно, подкрепяйки се взаимно. 

Той иска жена, с която сексуално да си подхожда

Може да звучи грубо, но е истина – мъжете държат на взаимното удоволствие в секса. Да, той е важен за тях. Ако го игнорирате, ще имате проблеми в бъдещите си взаимоотношения. Може да разнообразите сексуални си живот и с играчки за възрастни от секс шоп Passion.bg.

Той иска жена в добро настроение

За мъжете вашето настроение е по-важно от почти всичко друго, свързано с вас. Емоциите им се контролират почти 100% от това как се чувстват, когато са около вас. Ето защо атмосферата е толкова важна. Ако се съсредоточите върху възможно най-доброто настроение, докато сте около него, то тогава всичко е наред. И също, когато настроението ви е добро, той ще желае да прекарва повече време с вас.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара