Logitech представи новите MX Keys Mini и MX Keys Mini за Mac, клавиатури, проектирани за създатели, които въплъщават повече мощ в минималистична безжична клавиатура. MX Keys Mini предлага най-добрите функции на пълноразмерната MX Keys, която потребителите познават и обичат, в минималистична безжична клавиатура, проектирана за всяко пространство, в което работите, независимо дали това е голямо бюро или домашен офис.

Пишете с увереност, комфорт и стил на MX Keys Mini, която е изработена за ефективност, стабилност и прецизност и помага за максимизиране на творческия потенциал.

„Нашият нов по-малък форм-фактор е резултат от обратната връзка и желанията на обществото на създателите, които искат по-малка версия на нашата популярна MX Keys,” каза Tolya Polyanker, ръководител на MX Master серията за креативност и продуктивност в Logitech. „MX Keys Mini ви позволява да си върнете контрола върху работното пространство и предоставя повече място за потока от идеи, докато предоставя продуктивност и комфорт в продължение на часове.”

MX Keys Mini е снабдена с Perfect Stroke, най-добрата немеханична технология за писане на Logitech. Минималистичния форм-фактор води до изравняване на вашите рамене и позволява да позиционирате мишката по-близо до клавиатурата за по-малко пресягане с ръката, което води до постигане на по-добра поза и подобрена ергономия. Сферично вдлъбнатите клавиши подчиняват всяка буква, команда и бърза комбинация на върховете на вашите пръсти, без да препълват пространството с допълнителни клавиши, от които нямате нужда. Повишената стабилност на клавишите намалява шума, докато същевременно оптимизира отзивчивостта, а тактилното насочване на ръката прави ориентирането на пръстите лесно за непрекъсната работа. Три нови функции, предназначени да оптимизират работното преживяване посредством софтуера Logitech Options, са налични в MX Keys Mini: клавиш за диктуване (възможност на Windows и macOS, налична в определени страни), клавиш за заглушаване/включване на микрофона и емоджи клавиш.

MX Keys Mini предлага бързо USB-C зареждане и се свързва лесно с до три безжични устройства посредством Bluetooth® Low Energy. Тя е съвместима с Windows®, Chrome, Linux и Android, macOS, iOS, iPadOS, Bluetooth и Logi Bolt USB приемника. MX Keys Mini за Mac е оптимизирана за macOS, iOS и iPadOS.

MX Keys Mini импонира на всяка индивидуалност със своите три цвята – розово, бледо сиво и графитено – и се съчетава отлично с мишките от серията Master като позволява да изградите пълна MX конфигурация и да творите, както никога до сега.

В Logitech продуктите са проектирани да осигуряват чудесно потребителско преживяване и да минимизират въздействието върху околната среда. Устойчивият дизайн взема предвид екологичното и социално въздействие от момента на доставка на необработените материали чак до края на жизнения цикъл и затова някои от пластмасовите части на MX Keys Mini са произведени от рециклирана пластмаса (PCR) 30 процента за графитената и 12 процента за бледосивата и розовата. PCR програмата на Logitech илюстрира фокуса на марката върху устойчивостта и възможността за иновации с цел предоставяне на втори живот на материалите, което намалява въглеродния отпечатък на индустрията. До края на 2021 г., половината от текущата линия от мишки и клавиатури Personal Workspace на Logitech ще включва някакво ниво на PCR пластмаси, а новите продукти ще използват PCR пластмаса където е възможно. Картонената опаковка на MX Keys Mini е произведена с материали от FSC(R)-сертифицирани гори, което отразява посвещението на Logitech да подкрепя отговорното управление на световния горски фонд.

Logitech MX Keys Mini и MX Keys Mini за Mac ще бъдат налични на Logitech.com и при много глобални ритейли. Препоръчителната цена за MX Keys Mini и MX Keys Mini за Mac е 219,99 лв. с ДДС. MX Keys Mini for Business ще бъде налична по-късно през октомври на някои ключови пазари.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара