Ярките цветове на лятото зашеметяват. Слънцето е жарко, но обещава незабравими мигове, които ще се превърнат в хубави спомени. Юли е месец за море и любов.

Безкрайното синьо на морето ни дава усещане за радост и свобода. Откритията са неотменно свързани със забавленията и сега е времето да се откъснем от рутината, да се отдадем на безгрижните удоволствия. Брегът се превръща в наш дом, а мекотата на пясъка ни кара да забравим за стреса и тревогите. Малките бели вълни ни създават усещане за комфорт, какъвто рядко изпитваме в останалата част от годината.

Свършва сезонът на черешите, но изобилието тепърва предстои. Кърваво червени дини, ароматни праскови, кайсии и пъпеши ни очакват с охладеното бяло вино, което споделяме с любими хора. Свежестта се усеща навсякъде, където смехът отеква в по-късните прохладни часове на вечерта, защото отново имаме очи да видим красотата около себе си.

Юли не се нуждае от тишина.

Той е картина на Ван Гог, в която всичко се движи. Кратки облаци преминават като съновидение през необятното небе, докато слънцето бързо изсушава измокрените ни коси. Солта от морската вода образува едва видими кристалчета по голите ни тела и ние определено имаме нужда да се смеем и да разменяме погледи и думи, докато споделяме момента.

Ние, щастливите притежатели на разстроени сърца, по това време на годината сме по-уверени в думите и по-настоятелни в размяната на ласки. Щом морето ни кара да бъдем щастливи, значи всичко си е дошло на мястото.

Единственото, което се изисква от нас, е да се наслаждаваме на момента. Използвайте го и не спирайте да създавате спомени. Те са живот.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара