Деси Добрева е една от най-обичаните и талантливи български певици. Слънчевото ѝ лице и впечатляващи буйни, руси коси не могат да я оставят незабелязана. От 15 септември тя е и едно от новите звездни лица в програмата на БНТ. Певицата стана водещ на новия музикален формат в ефира на обществената телевизия „Музика безкрай“ и всяка сряда в 21:00 ч. посреща зрителите за звездната сцена на БНТ я, която се превръща в незабравим телевизионен концерт с участието на най-големите български изпълнители и техните песни-легенди.

 

Деси, вече си водещ на новото музикално предаване по БНТ Музика безкрай. Стартирахте впечатляващо и дадохте заявка за доста силен сезон. Как се чувстваш в тази роля?

Чувствам се прекрасно – хем съм на сцена, хем слушам вълнуваща музика, хем срещам изключителни таланти и личности!

Какво послание искаш да получат зрителите с новия формат, който водиш?

Вероятно едно от посланията би било това, че качеството е по-важно от количеството. Не е важно един артист да „бълва“ произведения без вложени в тях смисъл, усилия и качество, а е по-важно да създаде едно нещо, което да бъде за пример и да остане за цял живот.

Музика безкрай е не просто музикално предаване, а телевизионен концерт, в който участват най-големите звезди на България. Освен това отправяте интересни предизвикателства към участниците и разкривате непознати истории от живота им. Ако си гост в предаването, което водиш, коя ще е твоята тайна история?

Всеки артист, а и човек, си има своите истории. Някои – смешни, други – тъжни, но всички – преживяни. Понякога е хубаво да разбереш какво е преживял този човек, през какво е минал, тогава идва равносметката. Но, има и истории, които по-добре да останат само лични. Затова нашето предаване е по-скоро насочено към историите на песните или това, което не знаем за тях. А моята история би била тази, която вдъхновява.

Ако си песен – коя си?

Обичаната песен.

Ти си успешен музикант, майка, а сега и телевизионен водещ. Как балансираш между различните роли в живота си и успяваш да съхраниш себе си?

С огромно желание, много любов и позитивизъм, и с много добра организация.

Как стимулираш и опазваш женската енергия в себе си?

С грижа и любов по-скоро към близките и околните, с хубави емоции и преживявания, и с хубава музика. Така или иначе, жената носи в себе си всички онези женски „тертипи“ и дори да не го осъзнава, те рано или късно се проявяват.

Каква е днешната жена?

Млада, красива, самоуверена и крачеща към приключения.

Какво си научила от своите баба и майка?

Научила съм, че личният пример е най-важен. Получила съм възпитанието си, от което черпя вдъхновение и за възпитанието на дъщеря ми. Получила съм и онзи борбен дух, който е необходим, за да живеем в днешния интересен свят.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара