Минивановете може би не са едни от най-красивите автомобили, но определено са най-практичните за семейни хора. Ако искате да пътувате комфортно с цялото семейство и имате нужда от голяма кола, то може би трябва да обмислите покупка на миниван. Всяка година излизат нови и все по-модерни модели, ето няколко, с който можете да се сдобиете през 2019 г.

Honda Odyssey

Този ван разполага с два реда седалки и още един подвижен. Когато третият ред е вдигнат, салонът може да събере 7-8 човека. Ако пък не са ви необходими чак толкова много места, но за сметка на това имате нужда от повече пространство за багаж, можете да свалите последния ред седалки. Така съвсем спокойно ще возите 5 човека и всички необходими принадлежности. Колата разполага с 280 к.с., което я прави доста пъргава, въпреки огромните ѝ размери.

Toyota Sienna

Това е един от малкото ванове, които предлагат задвижване и на четирите колела. V6 двигателят предоставя достатъчно мощност на огромният автомобил, за да може той да се движи спокойно и комфортно. Интериорът е просторен, а седалките са удобни, като отново са на три реда и последният е подвижен. Когато се премахне последният ред, се открива голяма вместимост за багаж.

Kia Sedona

От Kia също имат предложение за голяма семейна кола и това е моделът Sedona. Автомобилът разполага отново с 8 места и много място за багаж. 276 к.с. и 8-степенен автоматик се грижат за пъргавостта и комфорта на семейният ван. Колата разполага с два тъч екрана, обърнати към задните седалки, което позволява възможността да забавлявате децата си по време на път, без да се разсейвате от пътната обстановка.

Chrysler Pacifica

Това е най-награждаваният миниван няколко години подред. Ванът разполага с предно задвижване и отново 8 места. Този модел се предлага и в хибридна версия. Pacifica е може би най-екологичното решение за семеен автомобил на пазара до момента. Интериорът е просторен, комфортен и разполага с 2 екрана в задната част. Колата има сензорно отваряне на страничната плъзгаща врата. Базовата й цена от 28 400 долара я правят и една от най-достъпните на пазара в сегмента й, изкушавайки търсачите на комфорт да се обърнат към cashcredit.bg, за да й се насладят.

Dodge Grand Caravan

Този автомобил разполага със седем седалки, разположени на три реда, като третият е сгъваем. Grand Caravan се задвижва от 283 к.с., което я прави достатъчно пъргава за нуждите на едно семейство. Интериорът е широк и практичен, има достатъчно място за комфортно пътуване на всеки пасажер. Многото багаж не би попречил по никакъв начин, тъй като ванът разполага с огромно пространство за товар.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара