На White парти Светла Иванова и Антоанета Илиева представиха новия си проект – уютно място, което съчетава солни инхалации, йога практики и арт дейности.

Двете дами дадоха старт на своята сбъдната мечта, наречена Salt&Art, в компанията на близо 80 гости, повечето облечени в бяло. Сред тях бяха музикалното семейство Кирил и Мая Нешкови, поетите Александър Петров и Иван Тенев, певците Кристина Димитрова, Вяра Атова, Дамян Попов и известният музикален композитор Момчил Колев (от Дони и Момчил, група Клас и др), с който Светла създаде целия си трети студиен албум „По пътя“.

Светла и Антоанета споделиха, че като майки знаят колко е важно да има място, където децата да се забавляват и каляват, а родителите да се отпуснат, спокойни, че правят най-доброто за тях и за себе си. При създаването на Salt&Art двете са изпипали всеки детайл, така че клиентите да се чувстват спокойни за здравето и вътрешния си баланс. Един от тях е специално създадената за помещението вентилация и климатизация с антибактериални филтри за пречистване на въздуха.

Salt&Art не е поредното йога студио или солна стая, а бутиково място, което предлага съчетание от двете с  полезни за здравето терапии. То се състои от две стаи – Стая Art, в която е изградена голяма стена от хималайска сол, създаваща приятно дзен усещане и влияеща благотворно върху дихателните процеси при йога практики. В нея клиентите могат да се отдадат на първата в България въздушна йога+солна инхалация, виняса йога, йога мама и бебе, за начинаещи, бременни, семейна и Тананикаща йога, медитация и релаксация, както и новия авторски час на Светла – Salt Art Yoga, като всяка практика е с добавена стойност – халотерапия.

Стая Salt наподобява солните пещери и в нея родителите и децата могат да се забавляват заедно, както на пясъка до морето, работейки същевременно върху подобряване на дихателните процеси, алергични състояния, астма, кожни проблеми, синузит и др.

В Salt&Art деца и родители могат да се насладят на кратки филмчета в хамак, проектирани върху една от стените. Всеки уикенд в уютното пространство има различен уоркшоп или гост-инструктор, като тепърва предстоят и още много музикални и арт събития.

www.saltart.bg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара