„Лятото на Обичайните заподозрени“ ще има премиера на София Филм Фест. Както подсказва заглавието, в документалния филм на Камелия Петрова герои са Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов – Еко, Стоян Янкулов – Стунджи, като участват още Никола Стоянов и The Gentlemen.

Филмът пресъздава историята на едно пътуване, запечатало различни моменти (зад сцената, в буса, на брега на морето) от най-незабравимите концерти на голямото лятно турне на „Обичайните заподозрени“ през 2018 година. Именно сега е времето да се върнем няколко месеца назад, в огненото сърце на отминалото лято, за да полетим отново с музиката, да се гмурнем в безбрежното синьо на спомените и да си пожелаем бъдещето да ние подготвило още подобни изненади.

Оператори на лятното музикално пътешествие на „Обичайните заподозрени“ са Кирил Проданов, Стефан Врачев и Георги Маринов; продуцент на това филмово предизвикателство е самият Стефан Вълдобрев, в копродукция със Smarthouse Ltd., Arteria Films Ltd. и Concept Studio.

Премиерата на „Лятото на Обичайните заподозрени“ е на 28 март (четвъртък), в Дома на киното, начален час – 20:30! 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара