Как една енергийна картина може да неутрализира магия, злоба, завист, урочасване, енергийни удари, желание за мъст и отмъщение?

Рисуването на енергийна картина не е просто рисуване. Художникът в случая е канал, посредник, през който минава енергията, за да се запечата върху платното.

В енергийните картини е вложена енергията, която разгражда тези огромни проблемни затварящи пространства, които вкарват човека в капана на магическите програми и други негативни въздействия. Много често невървежът, лошият път, обърканият живот, неправилните избори, отчаянието, болестите, изолацията, това че се предаваме, се дължи именно на

енергийно въздействие от някакво естество.

Енергията, с която са заредени картините, които създавам, е енергията, която ще освободи този нехармоничен и доста опасен поток. Ще даде мир и спокойствие. Ще настрои човек към вземане на точни, правилни решения, защото ще осигури нужната енергия в дома за тези процеси. Ще неутрализира магическите и енергийни програми, тъй като самата картина е програма.

С дните напред човек ще усети прилив на енергия, спокойствие, тъй като в голямата си част магиите предизвикват агресия или апатия, тежки депресивни състояния и страх. Ще освободи потиснатия и затворен поток енергия и ще я насочи към хубави мисли, увереност, сила и позитивни планове.

И всичко това ще бъде обгърнато с вяра.

Точно вярата ще отвори новите пътища, усещане за щастие и нов поглед към обкръжението и света. Тъй като картината ще стои в дома, тя ще дава постоянна енергия и ще осигури най-важното – човекът ще излезе от ниските енергийни полета, в които се намират лошите въздействия. Картината ще промени мирогледа и неподходящата среда. Ще дава усещане за кислород, за свежест, за младост. Ще промени тежката, тромава походка с лека, ефирна и прекрасна.

Щом говорим за изкуство, значи говорим за съвършенство, и обаянието на енергията, вложена в света на картината, ще подтиква към

хармония, харизма, усещане за обич, любов.

Тя ще свали бариерата на изолационния енергиен фон. Ще помогне за един от най-важните и трудни проблеми, стоящи пред човека – да приеме ситуациите, които не може да промени. Това ще направи животът му по-спокоен, мирен и с дните напред – пълен. Самата картина-послание от Вселената носи в себе си нотка от късметлийската енергия, толкова нужна на отчаяните, изтощени и недоволни хора, за да намерят пътеката, която да ги отведе на магистралата на живота.

Как енергийните картини помагат?

По всички изброени причини – когато човек усети прилив на добра енергия, падат бариерите и блокажите. Тялото ни има много защити, които се активират, стига да им се доверим, и добрата енергия започва да трансформира проблемите, предизвикани от обърканите енергийни потоци и лошите магически програми.

И така хармонизирал душата си, човекът вече протяга ръка към по-силни и успешни ситуации, които кани у дома си. Така енергийните картини стават вашия помощник, приятел и учител, почти несъзнателно. И така вие отново започвате да чувствате дома си като вашия дом.

Можете да застанете пред картината и да поискате отговори на въпроси, които ви вълнуват – ще ги получите ей така, с дошла в съзнанието ви мисъл. Отговорите понякога може да не са точно такива, каквито очаквате, защото животът предизвиква доста страхове и свити мисли, мечти и очаквания. Но послушайте гласа на новата енергия! Помислете! Преценете силите си и действайте, или изчакайте, ако не се чувствате достатъчно силни, но запомнете отговора на картината!

И най-важното – енергията, вложена в картината, никога няма да свърши, тъй като това е информационен канал към Вселената ни, а тя е неизчерпаема.

Като художник-канал, посредник на енергията, аз рисувам два вида лични картини – с универсална или с лично предназначена енергия. Универсалната енергия дава обширен диапазон от възможности и ситуации, целия нужен енергиен пакет, тъй като не се ограничава само до еволюционното присъствие на човека тук и сега и проблемите му в днешния ден.

Картини за защита

Всички картини могат да се гледат от 4 страни. Ето:

Енергийните картини са ценни с възможността да защитават. Картината ще ви осигури сериозна защита срещу бъдещи негативни външни въздействия. Също така ще измие следите от останалите последствия след магии, енергийни удари, злоба, завист, урочасване, проклятия, желания за мъст и отмъщения.

Картини за дарби

Те са подарък за нас от небето, новото време и новите енергии, който мощно навлизат на Земята. Картините за дарби ще ви дадат спомена какво най-добре сте правили през различните си превъплъщения и прераждания. Спомена за уменията, силата и знанията, който сте съграждали през времето, както и желанието да ги подарите на Земята сега.

Картината ще върне спомени за духовни знания, сила, смисъл и умения и може да промени професионалния път, по който вървите, ако той не е вашият. При младите хора ще помогне за избора на правилната професия. Ако изберете верния за вас професионален път, това ще ви направи щастливи, уверени и силни – все състояния, нужни за интензивния живот на Земята. Ако сте постоянно недоволни, изпълнени със съжаления, независимо, че може да сте заобиколени с лукс и блага, може би имате нужда от промяна? Картините за разкриване на дарбите ни могат да отключат и ясновидство, лечителство, всъщност и всякакви знания от различни сфери на живота, ако сте ги имали през преражданията си. Картините за дарби създават защита също така.

Картини за живот във вертикалата

Какво представлява животът във вертикалата? Земята има хоризонтално движение, което я прави бавна, със забавено време. Бавни са и процесите в него. Такава е характеристиката на полярния свят и е така, защото бавните процеси са нужни, за да осмисли човека избора си – бавно, последователно, тромаво, защото е раздиран от противоречията на махалото. Понякога е раздиран и от много възможни избори, в зависимост от еволюцията, и огромния дисонанс от страхове, несигурност и мечти. Такава е Земята.

Енергията в картините за живот във вертикалата изпреварва времето и дава плавен процес, в който махалото не се люлее така мощно и повтаряемо – от върховни подеми до пълни сривове. Тя ще успокои бизнеса ви, ако имате такъв, ще помогне за кариерата и изпълнение на мечтите ви. Тези картини са за хора, които имат потенциала и желанието да правят бизнес или голяма кариера, да променят света. Картините са силни, даже могъщи, предназначени за хората, които са смели и са готови за тази енергия. И, разбира се, също създават мощна защита.

Картини за здраве, любов и личен живот

Хубаво е, ако някой иска картина при сериозно нарушено здраве, да се подсили енергийно и да олекоти проблема, но трябва да знаете, че панацея на Земята все още няма. Тази картина ще дава постоянен енергиен баланс, ще успокои душата, ще освободи страховете, ще реши доста проблеми и ще активира защити на тялото. Когато се успокоят емоциите, се хармонизират мислите и много болести си тръгват. Всичко е енергия.

Любовта е най-голямата и вечна тема. Картината ще насочи човека към правилния избор, който търси душата, а не към страстите. И така ще направи избора на партньор точен и изпълнен с прекрасна любов, внимание и разбирателство. На истинско партньорство. Ще го откриете със силата на душата си.

Всяка енергийна картина може да бъде поставена от четирите си страни. Застанете срещу нея и тя сама ще ви каже как да я поставите и кога да я обърнете от друга страна.

Личният сайт на Цветанка Маринова и контакт с нея.  

На сайта може да разгледате и големите платна на Цветанка Маринова. Ето и няколко картини, снимани от 4 страни.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара