Logitech представи Logitech® StreamCam – нова уеб камера, проектирана за стриймъри и създатели на съдържание. StreamCam предлага 1080p/60 fps видео, USB-C връзка и гъвкави опции за монтаж. StreamCam е дори още по-мощна, когато се използва съвместно с Logitech Capture. Capture отключва възможностите на StreamCam, които автоматизират експонирането, кадрирането и стабилизацията, така че творците да се фокусират върху създаването на най-доброто съдържание.

„StreamCam е създадена за съвременните артисти и им позволява по-лесно от всякога да споделят своята страст със света,“ каза Delphine Donne-Crock, Директор на направлението „Creativity and Productivity“ в Logitech. „Видеото се превърна в основен начин за изразяване на хората и ние разработваме продукти, които им помагат да създават забележително съдържание.”

StreamCam, при използване със софтуера Logitech Capture, е идеална за стриймване през YouTube, Facebook, Twitch, Instagram и др. Тази мощна комбинация предлага възможности като:

  • Лицево разпознаване с умен фокус и експониране, които ви помагат да изглеждате чудесно във всяко видео.
  • Интелигентно кадриране с изкуствен интелект, така че винаги да сте видими.
  • Стабилизиране на изображението за осигуряване на плавно видео.
  • Full HD вертикално видео – перфектно за гледане в Instagram и Facebook истории на мобилни устройства.
  • Стерео и двоен моно звук настройка за запис в зависимост от предпочитанията.

StreamCam се поддържа още от XSplit и Open Broadcaster Software (OBS).

Logitech StreamCam, която се предлага в бял или графитен цвят, ще бъде налична в началото на април на Logitech.com и други онлайн и физически магазини на препоръчителна крайна цена от 309.99 лв. с ДДС.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара