С много шампанско, усмивки, колеги и клиенти, дамите от Persona откриха обучителния си център, който ще подготвя специалисти в областта на козметиката.

Центърът е подаръкът, който собствениците на салона за красота Persona правят на козметиците и клиентите си по случай 5-ия рожден ден на Persona health & beauty.

Целта на новата школа в сферата на красотата е освен да развие и утвърди най-иновативните тенденции в бюти мениджмънта и естетичните процедури, да даде възможност на всеки, който желае да намери своето кариерно развитие в тази област, да бъде обучен и подготвен.

С авторски, иновативен подход и усет към естетиката, екипът на академията повече от година организира семинари и обучения, радващи се на изключителен интерес сред козметолози и бюти специалисти в България и чужбина.

Най-емблематични сред тях бяха курсът по “Трихология” с президента на “Асоциация на трихолозите в Русия” Спартак Каюмов, обучението по “Beauty Management” с Олга Хайновска, най-известният консултант в сферата на бюти мениджмънт в Украйна, както и тренингите на Максим Сергеев с неговата академична програма “Beauty MBA”, с която се слави в Русия и цяла Европа, и не на последно място  семинарите с Карло Мишелини и Андреа Малвенти – основатели на CMED Aesthetic, свързани с терапията  BioRePeelCl3.

След повече от 50 семинара, лекции и мастер класове, Persona Academy през март стартира професионален курс за козметици. Обучението за втора квалификационна степен ще продължи 5 месеца и освен утвърдената образователна програма, ще включва допълнителни лекции и практически задания от водещия опит на международните школи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара