„Защо жените убиват“e нов за България сериал, който проследява живота на три жени, които живеят в три различни десетилетия – домакиня от 60-те години на ХХ век, хайлайф икона от 80-те и адвокат от 2019 г. Всяка от тях, бореща се с изневери в брака.

Снимки: 2019 CBS Television Studios and Imagine Television Studios.

Тази продукция, която ще се излъчва премиерно по FOX Life, проследява как ролята на жените се променя през десетилетията, но техните реакции към предателството – не.

В поредицата са представени три жени, които живеят в една и съща къща в различни периоди.

Те се сблъскват с изневяра в различни форми и всяка реагира по индивидуален начин. В самото видео се вижда в какво подозира половинката си всяка от дамите.

Сериалът е дело на Марк Чери, който стои зад световния хит „Отчаяни съпруги“.

В ролите ще видим: Джинифър Гудуин като Бет Ан, Кърби Хауъл – Баптист като Тейлър, Луси Лиу като Симон, Джак Девънпорт като Карл, Сам Джегър като Роб, Рийд Скот като Илай, Александра Дадарио като Джейд, Сейди Калвано като Ейприл.

Луси Лиу е призната от критиката актриса, с главни роли в телевизията, киното и на Бродуей. В продължение на шест сезона тя е звезда на изключително популярната драматична поредица „Елементарно, Уотсън“ в ролята на д-р Джоан Уотсън, редом с Джони Лий Милър в ролята на Шерлок Холмс.

Лиу режисира епизоди на „Елементарно, Уотсън“ от 2014 г., когато е режисьорският ѝ дебют. Други поредици режисирани от Луси Лиу включват премиерните епизоди на втори сезон на сериала на Netflix и Marvel „Люк Кейдж“, както и американската драма „Грейсланд“. Телевизионната кариера на Луси Лиу включва още признатата от критиците поредица “Southland”, “Difficult People”, „Али Макбийл”, „Кашмирена мафия“, „Мръсни, секси пари“, както и гост-роли в „Сексът и градът“ и „Грозната Бети“.

Сериалът ще се излъчва от 17 февруари, всеки понеделник от 22:00 ч. по FOX Life. Поредицата е от 10 епизода.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара