Четки, грим, огледало. Това са най-добрите приятели на всеки гримьор. Към тях се присъединява и AVON като предоставя вълнуваща възможност на професионални гримьори от цялата страна.

Козметичната компания обявява конкурс с цел сформиране на елитна селекция от гримьори от 24 града в България, които ще имат възможността да установят партньорство с Avon и да се присъединят към предстоящите дейности и събития на марката. Първият по рода си Avon Makeup Squad ще обедини най-талантливите майстори на грима като им предостави платформа за развитие, популяризиране на дейността им в социалните канали на марката и възможности за работни ангажименти в редица популярни събития на компанията из цялата страна.

“Отрядът” от гримьори ще се ползва и с допълнителни специални привилегии като ексклузивен достъп до най-новите продукти на бранда, участие в различни обучения, покани за специални събития и други вълнуващи изненади.

Желаещите да се включат ще имат възможността да го направят от 14-ти февруари до 1-ви март като за целта изпратят видео с дължина до 10 минути, демонстрирайки как поставят ежедневен грим на друг човек.

Допълнителна информация относно Avon Makeup Squad и условията на конкурса могат да бъдат открити на avon.bg/squad.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара