Представихме ви Цветанка Маринова и нейните енергийни картини точно преди една година. Тя създава едни от най-удивителните платна, които съм виждала, без някога да е учила рисуване.

Цветанка Маринова

По професия Цвети е метеоролог. Двадесет години е работила в поделението на ПВО на ВВС в София. Под пагон. Първите странни неща в живота й започват да се случват в началото на 90-те, когато вдига температура 39.2 градуса по Целзий и не може да я свали продължение на повече от 10 месеца. Точно 39.2 и никакви други симптоми на болест. Във ВМА я подлагат на десетки изследвания, но не могат да открият причината за температурата и я тъпчат със силни антибиотици. Които не помагат. Високата температура се нормализира от само себе си. Скоро след това у нея се появява порив да рисува. Доста й е странно, защото никога през живота си не е рисувала, нито е имала подобно желание. Преди да започне да канализира енергията и да я пресъздава върху платна, упражнява четката си върху листа, стари чаршафи, а по-късно и върху дрехи. Докато рисува, е в състояние на медитация. Тя самата не приема себе си за художник, а по-скоро за канал, средство, чрез което висшите сили – непознати и неразбираеми за повечето от нас, ни предават своите послания, любов и положителна енергия.

Цвети може да вижда и в Хрониките на Акаша. И точно за това реших да я разпитам този път.

www.thebeyondtime.eu

Цвети, какво представлява магията?

Магията е кодирана информационна програма, която променя житейската ти линия към плюс или минус. Хубаво е да е плюс, да е за просперитет, светлина, хубави неща. Но обикновено не се случва така. Най-често се прави за нещо негативно, лошо, страшно. Много са степените – като се започне от раздяла, която е най-често срещаната, и се стигне до програмите, които се правят за смърт и подобни жестоки неща. Много стана модерно сега хората да си решават въпросите по най-недоказуемия начин, който все още ни звучи психарски.

Да разбирам ли, че магията е енергийно въздействие, което хора, които имат достъп до „световния компютър”, могат да направят или да развалят?

Да. Съществуват няколко вида програми. Има ефирни програми и когато се кажат определени думи, които са код, това ефирно пространство се отваря все едно натискаш ентър на клавиатурата и името влиза в тази енергийна програма. Това е по-точно магическа програма, не енергийна. И за съжаление, когато става въпрос за лоши неща, тя много бързо се задейства. Всички знаем, че земята има минусов знак и лошите неща стават лесно. И след това бавно или малко по-бързо животът на човек се отклонява от пътя му, започват да му се случват лоши неща. Ако е направена магия за раздяла, тя се случва. Това обаче не може да приключи само с раздялата, защото енергията се разпростира и върху други сфери на живота – в професията, семейството, взаимоотношенията и т. н. Тази негативна програма те променя, а и хората наоколо започват интуитивно да го усещат и да имат лошо отношение към теб също така.

Много хора не вярват в магии, това им се струва откачено.

Аз по-скоро си мисля, че много хора вярват, но не искат да си признаят.

А ти самата как получи този дар да можеш да виждаш и проникваш в „световния компютър”, наричан още Хрониките на Акаша?

След като една година имах температура… а после започнах да рисувам с енергия. Една вечер ми се яви, беше като на живо, един от адептите и ме попита дали искам да пиша за магията. Беше през 1999 г., точно преди един мой рожден ден. На следващия ден дойдоха приятели на гости, а аз през смях им разказах какво предложение съм получила. А ти ми отвърнаха: ами сега е моментът да кажеш да. И аз казах да на шега… и съвсем наистина започнах да получавам огромна информация за всички въздействия, които съществуват. Мога да ги разделя в няколко дяла. Едните са ефирните, за които стана дума. Другите вече са много опасни, защото при тях се използват контролирани астрални духове. Третото ниво са зомбирания, контролиране на големи маси хора по всякакви начини и технологии за това. И последното са закодирани свещени места, където, чували са всички, хората загиват, защото пипат не където трябва. Те са контролирани от различни същества.

Какво представляват тези същества и астрални духове?

Трудно е да се каже. На мен лично не са ми се явявали. Но това са, мога да ги нарека, духове. Използват тези духове, които след смъртта остават привързани на земята. Някои остават, за да си довършат нещата, други обаче остават пълни с агресия от живота си, с цел отмъщение. Те живеят в т. нар. изолатор, в който създават програми – това е следващото нещо, което може да причини много сериозни въздействия. Това не е точно магия, но може да създаде много сериозни проблеми на хората. Не знаейки какво точно се случва с тях, тези духове си създават илюзорен свят, където могат да те вкарат във всякакви филми. И понеже е по-силно, в живота ти започва да се случва това, което програмира духът, застанал на границата между земята и другите светове.

В този ред на мисли… много хора вярват, че някой починал близък от отвъдното може да им помага.

Цветанка Маринова

Да. Аз не смятам, че човекът, който напуска земята, умира. Той има цялата програма, възможности и всичко останало да помага, но това е контролирано, не е просто така. Както тук всичко е организирано, така е организирано и там. И това, че може да ти помогне в даден момент, не значи, че е просто е застанал и ти управлява живота. Това аз лично не го вярвам.

Чувала съм истории за малки деца, които си общуват с починали близки.

Малките деца не живеят само в този свят, те живеят между световете. Те даже по-трудно виждат земния свят, отколкото останалите светове.

Трябва ли да се притесни човек, ако тригодишното си говори с починалия си дядо?

Според мен няма причина.

При теб идват хора, които са попаднали под различни енергийни въздействия.

Да, идват хора и с енергийни, и с магически въздействия. Това са две различни неща. Защото ако енергийното въздействие може да се оправи с едно наместване на чакрите, с малко енергия, магическото въздействие не е в чакрите, то е в ефирните структури, в световния компютър. И това знание, което получих, са тези кодове, с които мога да неутрализирам даденото въздействие. Аз самата не мога да правя магии, кодовете, които имам, са само за развалянето им.

Какви са най-страшните неща, които си виждала направени?

Най-страшни са африканските, колумбийските, вуду магиите. Всъщност може да се каже, че магията зависи и от състоянието на човека в момента, когато му се причинява това зло. Може най-обикновена, смешна история да го порази безкрайно, ако е в енергиен спад, а може една доста добре направена магия да не окаже толкова сериозно въздействие върху него. Но във всички случаи магията ще окаже въздействие.

Съществуват и родови въздействия, магии, които кодират цели родове. Който влезе в този род, попада под него. И така може дълго време да има разводи или бездетие и това да продължи, докато някой го спре. Преди три дни дойде една жена с такъв проблем – от бабата до децата й всички се развеждат. Срещала съм и магия за бездетие на цял род. Но когато има повторяемост на нещо лошо, човек трябва да се замисли. Не може да съществува такава повторяемост, трябва да сме будни и да видим, че това не е случайно.

Какви магии се правят най-често и какъв е ефектът от тях?

За раздяла, за любов, в професионално отношение. Ефектите са поразяващи. Не смятам, че например една магия, направена за любов, ще те направи щастлив. Ще задоволиш моментните си страсти, но след това ще настане хаос. Това е лош подарък и цената е прекалено голяма.

Защо се мълчи за магиите?

Защо се мълчи за силата на мисълта? Същото е. Защото е по-добре да не се знае, по-удобно е. Така сме по-лесно подчиняеми. А и на хората не им се иска да вярват, по-лесно е да не съществуват такива неща. И стигаш до момента, в който виждаш хора на по 50 години, които напълно са изпуснали живота заради въздействия, направени преди много години.

Като че ли само хората от западната цивилизация не вярват магии и енергийни въздействия.

Да, така е. Африка, Индия, целият Изток вярват дълбоко. Многото милиарди вярват.

А това знание няма как да не е известно и на нашата „най-прогресивна” част от човечеството, но вероятно се ползва главно от елитите?

Сигурна съм, че повечето държавни глави се възползват от тези знания, но официално винаги ще отричат.

Защо съществува добро и лошо тук, на земята?

Защото тук е училище. Как да разберем кое е добро, ако не съществува лошото? И обратно. Моето лично мнение е, че нищо случайно не ни се случва. Даже и това някой да ти направи магия не е случайно, а част от училището. Между другото случва се хората да заживеят с мисълта, че някой им е направил магия, и да започнат едни безкрайни търсения, а всъщност в голяма част от случаите те нямат магия или пък тя отдавна е развалена, но са си направили чиста автосугестия, което е не по-малко опасно. То си е вид магия, автомагия, дори и без кодове. И ако за другото ще имаш цялата вселенска помощ, за да се спасиш, това е личен избор, сам си пожелал така да живееш.

Ако впрегнеш цялата си енергия, можеш ли да изтласкаш сам магията без помощта на професионалист?

Уви, не. Трябва да махнеш кода, трябва да го знаеш. Цялата работа за магията е в кода.

Тези кодове някой някога публикувал ли е?

Не, не мисля. Даже и да ги публикува, човек няма ли достъп, не му ли е даден достъп, е напълно безсмислено да прави каквото и да било.

Какво е състоянието, в което изпадаш, когато можеш да надникнеш в тези файлове?

Аз не изпадам в състояние. Аз просто го виждам. Така както си седим двете с теб, като се зададе въпрос, го виждам.

Но трябва да се зададе въпрос, така ли?

Мога да видя и без въпрос, но обикновено не го правя, няма смисъл да правя излишни неща. Ако мен самата нещо ме провокира и ме накара да го погледна, мога, но просто така – не съм толкова любознателна.

Виждала ли си магии за смърт?

Да, уви, виждала съм. Но честно, не ми се говори на тази тема.

А хубави магии, които помагат на хората?

Да, и много ги обичам. Хубаво е някой да получи помощ, след като сам си е навредил. Има хора, които ходят на куп места да търсят спасение, и не им се случва и това е, защото вече са влезли в полето на автомагията. Те там могат да си зациклят до края на живота си. Някой може да си обърка живота, защото му липсва самочувствие, преживял е някакви детски травми и това го е самоизолирало, затворил се е. А виждаш просперитет в този човек и трябва да му се помогне.

Казваш, че всеки от нас идва с някакъв път, някаква цел за този живот.

Задължително.

А магията ни отклонява от него.

Да, отклонява ни от пътя. Но често и магията е част от пътя. Аз лично смятам, че няма случайно направена магия. И колкото и ужасно да звучи, хората, които ни я причиняват, са по някакъв начин наши учители. Те, разбира се, ще си понесат последствията за това, но за нас се явяват по някакъв начин учители. От хората, на които съм помагала, много тръгнаха по духовни пътища, други преоткриха себе си. Една магия може да те събуди, да ти покаже различни неща, да те научи да преодоляваш трудностите, изпитанията и т. н. Но може и да те направи лош…

Казваш, че магиите не засягат само човека, върху когото са направени, но и близките му.

Да. Това е енергия, та се разпростира и върху семейството, на всички започват да се случват лоши неща.

Какво представлява урочасването?

Урочасването също оказва изключително тежко въздействие върху хората. Ако някой те погледне със завист, злоба и лоши емоции, може да ти причини буквално разрязване на аурата. Но това не е магия, а енергийно въздействие и можеш да го отблъснеш по някакъв начин със собствената си енергия. Не всички хора могат да бъдат урочасани, това обикновено са хора с много висок енергиен потенциал и малко земна защита. Или пък хора, на които в момента им е нарушена земната защита.

Какво представлява тази земна защита?

Това е този обръч на аурата, който те защитава от всевъзможни чужди мисли, чувства, действия, емоции. Просто ти съхранява ежедневието. Може да бъде нарушена от много неща – външно въздействие, но и от собствените ти мисли. Когато изпаднеш в състояние да мислиш само негативно, рушиш защитата. И се стига дотам да минеш покрай някого и да обереш лошите му емоции и да ги сложиш върху себе си. Срещу уроки помагат древни методи като баене, наричания – неща, останали още от траките, които са следващите обитатели на земята след атлантите. И са били много могъщи лечители и заклинатели.

Следващото много опасно нещо е страхът. За него може да се говори много. И въздействието тук си го правим абсолютно сами. Ние нямаме възпитание, когато се уплашим, стреснем, да потърсим веднага помощ и така завихряме страха, а той има „хубавото” свойство да се разширява все повече и повече.

Навремето, знам, са леели куршум срещу страх.

Да, и сега съществува тази практика. Аз самата смятам, че леенето на восък е по-силно, защото восъкът има повече информационна памет от куршума, но и двата метода имат едно и също действие. И двата вида материал поемат този страх в себе си и така те освобождават от тези преживявания. Но трябва да го прави човек, който знае как, пак има формули.

А амулети могат ли да те пазят от подобна лоша енергия?

Да, могат. Не съм експерт, но най-важното е сам ти да вярваш, че те пази. Вярата задължително вдига енергийния потенциал и повишава защитата. От лоши очи обаче при магиите нещата стоят по друг начин.

И още нещо много важно за автосугестията. Има хора, които започват да живеят основно в мечтите си, изграждат си вътрешен илюзорен свят, в който съществува всичко, което много им се иска. Заживяват в него и толкова много го напълват с енергия и чувства, че в един миг натискат ентъра и в големия световен компютър мечтата се записва като нещо вече случило се. И тогава тази ситуация няма как да ти се случи отново, защото ти си я преживял. За вселената няма значение дали има земна материализация, или само емоционално е преживяна. Затова, каквото и да искаш, поискай го и го пусни на свобода. Не го искай с тази огромна страст, която може да създаде този паралелен свят.

Смяташ ли, че хората, с които се срещаме тук, с близките ни, сме кармично свързани, че те са ни важните хора?

Да, задължително. Смятам, че ако с този човек нямаме кармична зависимост, каквато и да е тя, няма да го познаем, ще се разминем с него. Определени хора ни привличат. А ако има направена магия, може да не ги срещнем. Започва да ни липсва късметът, защото се разминаваме с хората, които са по съдбовната ни линия, и живеем някакъв измислен, ничий живот.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара