Ако питате на улицата всички срещнати мъже „Как една жена може да ви накара да я забележите и харесате?“, отговорите им съдържат няколко препоръки, които е добре всяка жена да има предвид. Вслушайте се, така мислят тези, с които искаме да се запознаем и да очароваме.

Дрехите

Най-доброто е да привлечете вниманието му с външността си. Каквото и да казва модата, мъжете са категорични – никакви панталони, джинси и мъжки костюми. Полата – дълга или къса според краката и възрастта – си остава предпочитана от силния пол. Ако ви чака важна среща, не обличайте сива рокля, дори ако е от Диор. За мъжкото око трябва нещо по-ярко – зелено, червено. Може да бъде само шал или барета.

Прическа, грим

За разлика от дрехите в грима и прическата ви не трябва да има нищо ярко. Мъжете явно се боят от изненадата когато след душ рисуваната красавица се превръща в Баба Яга. Гримът ви трябва да е така незабележим, че всички да се кълнат, че просто така си изглеждате. Точно така неуловим трябва да е и парфюмът ви. Мъжът трябва да мисли, че това е вашият собствен аромат, че просто така си миришете. Не прекалявайте, освен ако партньорът ви няма хронична хрема На дългите разпуснати коси мъжът реагира безотказно. Какво да се прави, сигурно още помни праисторическата пещера когато жената с дългите коси го е чакала до огъня.

Погледът

Психолозите твърдят, че мъжът се захласва не толкова по дългите крака и огромния бюст, макар да са важни, колкото по очите, погледа. Главното е не да са сини. зелени или огромни, а в тях да има огън. Погледнете го открито право в очите. В никакъв случай не намигайте, ще ви разбере повратно.

Улицата, транспортът

Опасно е да се запознавате на улицата Не знаете какво ви мисли красавецът, който напира да ви пренесе сака до автобусната спирка. В никакъв случай не се качвайте в колата на непознатия, който услужливо е готов да ви закара до края на света. Най-голяма възможност дава собственият автомобил. По пътищата е пълно с любезни рицари, готови да ви помогнат при авария. Ако нямате собствена кола общественият транспорт също дава възможности за запознанство. Срещнете ли мъж. който ви харесва и ви гледа с добро око, просто го попитайте как да стигнете до близката тролейбусна спирка. След като ви обясни, поинтересувайте се всъщност къде отива този тролейбус. Какъв друг транспорт има до мястото, което ви трябва? Как ще стане по-бързо? Иначе казано – заговорете го. След това го шокирайте с признанието, че всъщност си имате кола, но толкова ви е харесал, че сте решили да го заговорите. Не стойте като дърво, ако искате да ви забележи. Ослепително му се усмихнете. Усмихваща се жена в претъпкан автобус не е честа гледка.

Поведението

Ако въпреки всичките ви хитрини не ви обръща внимание,  трябва да вземете инициативата в свои ръце. Щом видите самотен мъж в супермаркета и той ви харесва, погледнете какво носи в кошницата за пазаруване. Ако продуктите могат да се ядат веднага и няма нужда да се готвят, значи е без жена – в момента или трайно. Можете да предложите услугите си. Дръжте се по-внимателно с мъж, чиято кошница е претъпкана с продукти, които изискват cepuoзна обработка.  Сигурно ще ги готви някой друг. Ако обаче не поглежда непрекъснато в бележката с поръчките, значи не го е изпратила на пазар жена му. Тогава атакувайте. Ако в кошницата му има нещо екзотично, попитайте го дали е вкусно и за какво се използва. Кой го е учил да готви. Оплачете се, че от този продукт никога не ви се е получавало нещо, което да става за ядене. Предложете му да ви помогне. Никой мъж не може да устои пред възможността да поучава,  покровителства и помага. Още по-лесно е да завържете разговор около вегетарианската храна или екзотичните ястия. Кажете нещо трогателно от рода „Не разбирам как могат да убиват и ядат невинните животни?“. Вие например сте готова до края на живота си да ядете пшенични зародиши. Не пропускайте да похвалите кучето, котката или друг негов домашен любимец. Колко са красиви, умни и възпитани. Това ще го разтопи. Никаква политика!

Какво не бива да правите

Никога не молете за нищо по-силните от вас! Не молете за място в трамвая, да ви носят торбите, да ви дават огънче. Мъжът подсъзнателно умира от ужас, че ще му се овесите на врата и ще трябва да мъкне чантите ви цял живот. Не изпускайте на земята пакети, чанти, кърпички, не питайте колко е часът. Опитайте нещо по-необичайно.

Когато прояви интерес

Не питайте колко получава Не споменавайте, че мечтаете за шест деца и да напуснете работа Не говорете, че пазите диета. Не казвайте, че цял живот ще живеете с майка си, дори ако имате собствено семейство. Не споменавайте, че сексът за вас няма никакво значение.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара