Ако мисълта, че мъжът ще ви види съвсем гола, ви травмира, не бива да очаквате много от секса. Защото очевидно не се чувствате добре в кожата си, не сте настроена да се радвате на тялото си такова каквото е. Но има няколко трика, с които ще изглеждате по-секси и по-хубава в леглото.

Пригответе тялото си

Копринената кожа има невероятно еротично излъчване. Направете си почивка от два часа и подгответе кожата си. Най-напред изтъркайте тялото с кесия или морска гъба. Междувременно смесете равни части мед и сусамово олио (продава се в аптеките) и затоплете сместа в микровълновата печка. След душа и ексфолиацията (отстраняването на мъртвите клетки, което можете да направите и със специална маска) намажете тялото с медената маска. Изплакнете с вода, смесена с топло мляко.  Сами можете да направите ексфолиант: три части морска сол и една част гел за баня се смесват и се масажира тялото от долу на горе. Изплакнете с хладка вода.

Не забравяйте доброто обезкосмяване на краката и епилацията в най-деликатните зони. С това ще покажете, че мислите за секс.

Намалете светлината

Много фо­тографи из­ползват оранжев филтър при снимките на голо тяло. Запомнете – оранжева­та и розовата светлина модели­рат тялото в най-добрия му вид. Зелената и синята светлина – об­ратното. Нуждаете се от слаба светлина, силната е за операцион­ни зали.

Ухание в мрака

Ароматът прави тялото по-чувствително. Избягвайте острите миризми. По-добре нежна, но от главата до пръстите на краката. Можете да използвате и пудра или ароматизирано мляко за тяло. Парфюм и парфюмирано мляко от същата марка са отлична комбинация. Геловете за стягане на бюста нямат друг ефект, освен да направят кожата на гърдите сатенено мека и по-­стегната. Някои жени използват дори тониращи гелове, които из­равняват цвета на кожата.

Ходете като манекенки

Начинът, по който се движите, крие повече сексапил, отколкото голото тяло. Опитвайте се да се движите като манекенките – с из­правен гръб, прибран стомах и гър­ди „като рога на бик“, както казва една учителка по балет. Движете се леко и естествено, така ще из­глеждате по-крехка. Мъжете харес­ват бельото, то провокира фанта­зията им. Другият вариант е въз­душна прозрачна риза – от лек са­тен, коприна или памук. Спомнете си древногръцките статуи и тях­ното еротично излъчване – те са обвити в драпирани леки материи, но под тях прозират пъповете, зърната на гърдите… Сатенената риза играе по-добра роля дори от липосукцията.

Макияжът в леглото

Много малко мъже предпочитат гримирани жени в леглото. Въпросът е вие как ще се чувствате. Ако искате да имате макияж, изберете или много лек, незабележим и устойчив грим, или нещо много необичайно, например сложете блестящ прах на скулите си.

Правете любов, а не война

Не се сражавайте с мъжа в леглото, за да му докажете, че сте странстна, опитна и въобще голяма жена. Отдайте се на усещанията си, опитайте се да изтриете всички мисли, които се въртят в главата ви. Най-вече онези: „Как да скрия целулита си“, „Ами ако ни му харесват отпуснатите ми гърди“ или „Не искам да ме вижда гола“. Наслаждавайте се на цялото си тяло. То е прекрасно, защото е неповторимо.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара