Има три прости промени в начина на живот, които са достъпни за абсолютно всеки, за да издигнат взаимоотношенията на следващото ниво и да ги направят истински щастливи. Това казва в личния си блог семейният терапевт Джеф Гънтър.

Beautiful young couple enjoying picnic time outdoor

„Първо, не очаквайте партньорът ви да бъде точно като вас. Той няма да мисли, да реагира или да се справя със ситуациите точно като вас. Приемете различията!“, съветва експертът.

Той препоръчва също така да продължите да обръщате на половинката си вниманието, което заслужава, както сте го правили в началото на връзката.

„Никога не спирайте да флиртувате и да ухажвате. Продължавайте да го правите, независимо дали става въпрос за спонтанни прояви на привързаност, закачливи шеги или комплименти“, отбелязва специалистът.

И накрая, основният съвет е да поставите любовта си към партньора над любовта си към технологиите. Това означава, че в присъствието на любимия човек е по-добре да приберете смартфона – важно е да не останете с впечатлението, че той или тя трябва да се конкурира с джаджите за вашето внимание.

Източник: Рамблер

Facebook Twitter Google+

0 Коментара