Набирах 0891 161 50 10 поне 10 пъти, докато чуя свободен сигнал. Вдигна ми Джули и с бавен мазничък глас взе да повтаря цифрите на телефонния номер, който си избрах от столичен всекидневник и вече знаех наизуст. Изчаках я нервно, потисната от мисълта, че някой пак трупа пари върху импулсивното ми любопитство. Бързо й обясних, че не съм за сеанс, а за интервю. Още по-бавно и многословно ме предупреди, че няма да отговаря на въпроси, които засягат к-о-н-ф-и-д-е-н- ц-и-а-л-н-а информация…

woman-96109_640

Значи няма да ми кажеш на колко си години?

Тук работят момичета от 18 до 60- годишна възраст, от 50 до 80 кг… На толкова съм, на колкото предполагаш или искаш.

Очаквам да си девойка от корица на мъжко списание.

Да, с колежките ми поддържаме тази легенда.

Колко сте?

В момента три.

Значи предлагате и групов секс?

Разбира се.

От колко години работиш?

От 4. И въобще няма да ме учуди, ако се окаже, че всъщност звъниш за сеанс.

Значи се обаждат и жени?

Да, жените също могат да получат сексуално удовлетворение по телефона. Но се случва много рядко. Повечето са мъже.

По колко на ден?

Работя 12 часа. Минали са 6 и вече съм говорила с над 50 души.

Какво искат?

Е, някои ме питат и какво е времето тук – звънят от чужбина. Това е „Телефон на доверието“, говорим на всякакви теми. Но повечето наистина искат секс.

Как точно се случва?

Мъжете не са много разнообразни в желанията си, искат обичайното – орална любов, няколко вида пози. Аз трябва да стимулирам фантазиите им и да предизвикам жива илюстрация в умовете им.

Импровизираш ли в разговора, или имаш редовен репертоар?

Имам заготовка, тъй като много чест се случва някой да звънне за първи път и да не знае точно какво иска, да очаква инициативата от мен. Но и винаги трябва да съм готова да се нагодя към желанието на клиента, което може да е по-нестандартно.

Има ли нещо, което те е изненадвало скоро?

Има нещо, което винаги ще ме отвращава – желанието за секс с неподходящи партньори.

И по-точно?!

С роднини например. Някои искат да бъда майка им, дъщеря им. Всеки открива нещо мръсно в съзнанието си и търси начин да го изкара оттам. Гадно ми е, но не може да ми навреди. Приела съм работата си като роля, която няма нищо общо с мен в реалността. Тук съм и невинното момиченце, и перверзната лелка, и ненаситната любовница.

Възбуждала ли си се по време на сеанс?

Ако поискам. Но вече всичко е рутина.

Обиждат ли те?

Да, това е част от силата на този вид секс. Има възпитани клиенти, които ме питат дали могат да използват по-вулгарни обръщения, но някои директно започват с „кучко“ и т. н. Ако го приемаш лично, няма как да издържиш.

Каква е причината да те търсят толкова много мъже?

Самотата. Звънят главно мъже, твърде стеснителни или несигурни в себе си. Също и мъже с по-извратени желания, които партньорките им отказват да задоволят. А и рядко една жена може да говори така перверзно, както го правим ние…

Не го ли правят някои просто от скука?

Да, често.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара