Какви са неподозираните здравословни тайни на „простите неща”: блокчетата натурален шоколад, целувката, позата при спане? Как да повишим имунитета си и да преодолеем общи заболявания като алергии, сърдечносъдови проблеми, сексуална дисфункция. Как сами да намалим риска от рак, инфаркт, болестта на Алцхаймер. Как да увеличим продължителността на живота си чрез здравословен режим и самоконтрол върху позитивната си нагласа? Отговорите на тези въпроси може да получите от безценния здравен съветник – „Най-доброто лекарство сте вие“. 

Cover-Nai-dobroto-lekarstvo-ste-vie

Тази книга ще помогне на всеки,

за когото здравната култура е част от културата на цивилизования човек. Автор на творбата е д-р Фредерик Салдман – прочут френски лекар, кардиолог и експерт по здравословно хранене. Книгата му е смела и прагматична, радва се на невероятен успех и на признанието на читателите от цял свят. Неговата основна теза: въздействието върху причините за болестите е най-надеждната преграда срещу тях, е подкрепена с научни аргументи, статистически данни и с множество примери от собствената му практика.

Книгата предоставя на читателя ключове, с чиято помощ сам да навлезе в територията на здравето и да овладее основните му компоненти – хранене, телесно тегло, сън, полов живот, стрес, стареене… Тя предлага практични съвети и средства за защита, които активират естествените лечебни сили на организма.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара