Астрологията може да ни предложи гледна точка за това от кой архетип се привличат мъжете. В този материал предлагам синетезирана гледна точка за определяне на „идеалната“ жена за всеки мъж.

Положението на Венера в мъжката карта, по знак.

Положението на Венера по знак в мъжката карта дава информация какво ще намери за привлекателно в една жена. Това е така, защото Венера разкрива това, което обичаме, намираме за приятно и това, което до известна степен ни възбужда. (Марс помага да се оформи картината по отношение на сексуалното привличане и стил). Ако не знаете позицията на знака на Венера, можете да се свържете с мен за изготвянето на натална астрологична карта. https://beastarforever.com/services-2/

Ако мъжката Венера е в Овен, той често е привлечен от силна жена с атлетична фигура, но по-важното – директна, откровена и ясна. Свръхчувствителните или срамежливите жени обикновено не са най-привлекателните за тези мъже, тъй като са склонни да предпочитат силни и независими персони.

Ако мъжката Венера е в Телец, той често е привлечен от жени с фигури тип пясъчен часовник, които изглеждат естествени и спокойни и доста женствени. Често предпочитат по-традиционните женски стилове, за разлика от агресивните или директни. Чувствените, но елегантни натури са най-привлекателни за тези мъже. Сладостта и простото сладострастие в жената е идеално.

Ако мъжката Венера е в Близнаци, интелигентността или оживеността често са по-важни от перфектния външен вид. Често предпочита атлетична или стегната физика, с превес към слабо тяло.

Ако мъжката Венера е в Рак, той може да предпочете жени, които изглеждат сладки, меки и топли. Той не е толкова склонен да отиде при жени, които са с визия на модел или кариеристки. Често той е привлечен от по-традиционно женствен външен вид, ненатрапчив. Подценяваните, но женствени летни рокли, подчертаните гърди (естествени, а не „подобрени“), визия на невинност и обещанието за отдаденост обикновено са присъщи. Мъжете с Венера в Рак често правят всичко възможно, за да избегнат чувството, че са отхвърлени и това се отразява в привличането им към жени, които не са твърде агресивни, силни или прекалено уверени.

Ако Венера на мъжа е в Лъв, той може да бъде привлечен от жени, които са горди, неотстъпчиви и може би дори леко напористи. Самостоятелна или достойна, уверена жена обикновено е привлекателна за тези мъже. Те са по-склонни да се радват на жени, които носят много грим и бижута. Блясъкът често го привлича.

Ако Венера на мъжа е в Дева, привлекателната жена за него обикновено е сдържана, с доста проста външност – без прекалено много блясък или показност. Здрави, естествени и чисти са най-привлекателните физически качества, плюс  определено количество интелигентност, както и скромен, разумен подход към живота.

Ако мъжката Венера е във Везни, той е най-привлечен от женствеността, изразена с чар, добри маниери и прост, но красив външен вид. Грубостта не е приемлива.

Ако мъжката Венера е в Скорпион, фаталната жена е чудесна за него. Той е особено привлечен от жени, които излъчват чувственост, които са може би малко мистериозни и имат магнетична и загадъчна аура.

Ако Венера на мъжа е в Стрелец, енергичната и щастлива жена често е най-привлекателна. Като цяло тези мъже са привлечени от изчистен, здрав, атлетичен вид, но не непременно добре поддържан. Разрошена, непринудена визия е приятна за тях.

Ако мъжката Венера е в Козирог, той често намира жена, която има мнение по всички въпроси и излъчва компетентност. За него такава жена е много привлекателна. Той търси по-класически външен вид, както и кариерно ориентираният тип жена. Понякога възрастните жени са особено привлекателни за тези мъже.

Ако мъжката Венера е във Водолей, той може да бъде впечатлен най-много от жени, които са донякъде нестандартни или странни в избора си на дрехи и цялостен стил. Той иска интересна жена. Тя със сигурност може да бъде красива, но скучна? Едва ли.

Ако Венера на мъжа е в Риби, той често се впечатлява от излъчване на мекота, сладост. Тя не трябва да бъде силна или агресивна. Липсата на увереност е добра, както и нотка на безпомощност.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара