В днешни дни светът преминава през огромен вибрационен преход на квантово ниво, белязан от кралския съвпад на Юпитер и Сатурн във Водолей, който започна през декември 2020 г.

Сайтът на астролог Цветелина Каменова

Ако върнем времето назад от перспективата на тогавашната реалност, само преди няколко години изглеждаше немислимо да анализираме какво конкретно би означавало това. Но с идването на 2020 г. дойде и пандемията. Тя разтърси всяка държава по света, не само чрез смъртни случаи, но и чрез коренна промяна в навиците и ритъма на ежедневието на всеки човек. Мнозина от нас загубиха работата си, доходите си и бизнесите си. Пандемията породи най-голямата икономическа криза в съвременната история, която тепърва ще се прояви в пълната си степен.

Какви технологични и климатични промени ни очакват?

Връзката Юпитер-Сатурн се случва на всеки 20 години, но тази е доста по-специална. Това е така, защото тя бележи началото на нов 800-годишен цикъл във въздушен елемент – Водолей, и отбелязва края на 200-годишния цикъл в земния елемент Козирог. Цикълът в земен елемент беляза ерата на капитализма и консуматорското общество. Пълна експлоатация на всички земни ресурси на планетата Земя – въглища, нефт, земеделие и масово производство на стоки и услуги, пари, амбиция, алчност. Но ерата на материализма е към своя край.

Онлайн тренинги с Цветелина 

Всичко започва отначало. Но на различна октава.

Водолеят е знакът, който се намира най-близо до стратосферата. В епохата на Водолей (въздух и свръхинтелект) ще има бум на новите технологии. Вземете например колите – електрически или водородни, те няма да генерират вредни емисии, които да замърсяват въздуха. Какво ще се случи с електрическата мрежа (Уран)? Най-вероятно е човечеството да започне да действа в посока възобновяема енергия. Ще възникнат въпроси като: Трябва ли да притежаваме автомобил? Или просто можем да си вземем кола под наем, когато ни трябва? Задръствания или катастрофи? Те просто ще изчезнат, защото всяка кола ще бъде много по-интелигентна от шофьора си. Шофьори? Ще има ли нужда от шофьори?

Всяка сфера, в която е имало замърсяване, ще претърпи трансформация, която радикално ще намали или премахне замърсяването. Това не означава, че температурите и морското равнище няма да се повишат, но човечеството ще успее да забави процеса и ще го направят контролируем.

Поглед към миналото и бъдещето на Русия

Живеем в епохални времена. Свидетели сме на пренареждането на света.

Основните събития в Русия исторически са в резонанс с връзките между Сатурн и Нептун, които често означават държавни (Сатурн) мерки за облекчаване на бедността и страданията (Риби).

Какво се е случило през 1917 г.? Руската революция. През 1953 г. – смъртта на Сталин, а през 1989 г. – разпадането на Съветския съюз. Всички тези събития съвпадат с 36-годишния цикъл на съвпад между Сатурн и Нептун. Следващият такъв съвпад е през 2025 г. Съдейки по миналите събития и основавайки се на астрологичните закони, това е годината, в която официално трябва да приключи президентството на Путин. Въпросът е по какъв начин?

Каква е съдбата на Китай?

Ако анализираме навлизането (ингресията) на Плутон във Водолей, очевидно това ще бъде основен период на трансформация за Китай, държава, която има своята Луна във Водолей и Асцендент във Водолей. Докато Плутон се свързва с Луната и Асцендента, Уран се премества в Близнаци и прави хармоничен аспект с Плутон. Предстои серия от хармонични аспекти през периода от 2025-2029 г., отбелязващи огромна промяна в социалната структура на Китай. Със Слънце във Везни и Луната във Водолей, всичко се случва с лекота. Иначе казано – Китай ще просперира.

САЩ – какво ще се случи с Джо Байдън?

Поради възрастта на Джо Байдън се спекулира, че той всъщност може да не оцелее на президентския пост през следващите 4 години. На следващите избори той ще бъде на 82 години. Възможно ли е Камила Харис да поеме властта?

Вицепрезидентът има стабилен хороскоп за управление, което хармонично се съчетава със Сатурн във Водолей, така че компетентността, сътрудничеството и лидерството й идват естествено.

Дух, душа и тяло

Новата ера на Водолей е епоха, в която всичко е свързано с вибрация, частици и вълни. Повърхностите вече няма да са топли, а хладни. Повечето енергия ще се генерира директно от химически или светлинни източници, вместо да се изгарят изкопаеми горива. Земята ще си отдъхне.

Всяка епоха има високо и ниско проявление. Светът в момента е в тъмната страна на Водолея. Физическите войни с танкове и самолети бавно ще бъдат изместени от кибер и хибридни войни. Това ще изисква изцяло нов подход и мерки на правителствата, за да се избегнат големи щети за човечеството. Контролът над „ефира“ ще стане много по-важен от контрола върху територията.

Медицина – I Robot

След навлизането на Плутон във Водолей идва и моментът, в който почти всичко ще се роботизира. Импланти, чипове, киборги и роботи ще подобряват човешкото тяло и ум.

Икономиката

Преминаването на Уран през Телец и тектоничните промени, засягащи националните икономики през 2021 и 2022 г. при сблъсъка между Сатурн и Уран, ще донесат огромна реконструкция в икономически план. Парите ще загубят своята стойност, позната към момента. Предстоят пикове и спадове в борсовите индекси, както и появата на нова криптовалута.

Ето и някои съществени промени:

  • Правителствена намеса в подкрепа на тези, които вече нямат работа.
  • Масивни инвестиции в инфраструктурни проекти за електрически превозни средства.
  • Революция в банковата индустрия (Уран в Телец) чрез кибер валута.
  • Създаване на изкуствени месни продукти, които да заменят клането на животни, което респективно води до огромно замърсяване и изменението на климата.
  • Битка за разбиване на социалните медии (с резултати, идващи след влизането на Плутон във Водолей).
  • Социална конфронтация с финансовия елит.
  • Разпад на всички фалшиви правителства.

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара