Всеки човек иска домът му да бъде крепост. Безопасно и удобно място, където можете да забравите за проблемите, да се отпуснете и да се отпуснете. Но вместо това на практика всички технологии за безопасност причиняват само голямо безпокойство. Дори обикновени брави на вратите.

Непрекъснато се притеснявате дали сте забравили ключовете си в колата или от другата страна на вратата. Интелигентното заключване ще премахне този страх. Той ще направи къщата безопасна, надеждно защитена и възможно най-технологична. За да получите такава обърнете съм професионален ключар.

Интелигентна ключалка – ключалка, която разпознава собственика

Основният проблем при класическите механични ключалки на вратите е, че ключовете могат да бъдат забравени или загубени. И в крайна сметка трябва да застанете пред вратата, неловко да потупвате джобовете си, да ровите в чантата си или да извикате колегите си от работата да дойдат на масата и да видят дали ключовете ви са там.

Интелигентната ключалка не се нуждае от ключове. Тя е в състояние да разпознае собственика по пръстов отпечатък. Просто сложете ръка на сензора и вратата се отваря. А забравянето или загубата на пръстовите отпечатъци е невъзможно. Но биометричният сензор не е единственият начин да отворите тази интелигентна ключалка. Той също така поддържа отключване чрез други механизми за проверка на идентификацията:

  • Цифров ПИН. Между другото, той може да се промени след определено време за допълнителна защита. Дори ако вашият ПИН-код е компрометиран по някакъв начин, нападателят няма да може да влезе във вашия апартамент или къща;
  • Карта за достъп. Удобна и практична алтернатива на класическия ключ.
  • Мобилно приложение. Той се инсталира директно на вашия смартфон. Мобилното приложение комуникира с интелигентната ключалка чрез Bluetooth – и ви позволява да отворите вратата с едно натискане на бутон.

Професионален монтаж на интелигентна ключалка

При професионален ключар можете да поръчате както самата ключалка, така и нейния професионален монтаж. Следователно не се изисква смяна на ключалката във вратата, както и разглобяване или деформиране на платното по друг начин. Цената на интелигентната брава  включва и специален защитен рутер за свързване на устройството към Wi-Fi мрежа. Следователно ще можете да използвате всички функции на интелигентната ключалка – включително дистанционно управление от всяка точка на света. Много компании заблуждават клиента с цената, без да включва рутера.

Майстор – ключар ще дойде на всеки адрес ще донесе ключалка и инструменти за инсталирането и. Инсталацията ще се извърши бързо, точно и без демонтаж на съществуващите спирателни конструкции. Крилото на вратата също ще остане непокътнато.

Източник: https://album.bg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара