Когато говорим за анализ на любовни отношения между два индивида, първоначално хвърляме поглед върху разположението на Слънцето в хороскопите. То е нашият дух, което в астрологията определя нашата зодия и личност.

Добре е да имаме предвид, че то има отношение и в комуникацията с всички останали хора. От тази гледна точка съвместимостта на различните слънчеви знаци говори за първоначалното инстинктивно и магнетично разпознаване на потенциала на двама души за взаимно уважение. Този вид тълкуване ни дава представа за основното усещане, което един човек има за другия. Този анализ ще ни покаже начина, по който творческите енергии ще се преплитат и развиват, до колко са инициативи двама души, дали се сблъскват или подкрепят, и дали веднага ще намерят единство между личността представено от духа на Слънцето.

Най-силният фактор в отношенията между двойките е връзката между Слънцето и Луната. Това обикновено е силен показател за брак и създаване на дом заедно. Луната е факторът отговарящ за емоциите, душевността и мястото, където изграждаме

спомени и собствен дом.

Слънцето е нашата основна цел в живота. Когато се срещнем с някого и се влюбим, всички емоции са ангажирани и нашата основна цел става този друг човек. Той обгръща целият ни емоционален център.

Сайтът на Цветелина Каменова

Разбира се, ако имате съвместими слънчеви знаци, и двамата имате предимство. Ще имате сходни цели и предпочитания за избор на кариера. В астрологията измерваме съвместимостта на слънчевите знаци по елементите на знаците. Огнените знаци са Овен, Лъв и Стрелец и тези знаци носещи ентусиазъм наистина са съвместими помежду си.

Въздушните знаци, Близнаци, Везни и Водолей, ще имат

отлична комуникация помежду си.

Водните знаци, Рак, Скорпион и Риби, всички ще бъдат емоционално в тон помежду си, докато земните знаци, Телец, Дева и Козирог, ще споделят взаимно желание за стабилност и сигурност.

Но само това не е достатъчно, за да кажем, че връзката ще просперира. Милиони хора по света може да имат вашият слънчев знак и много от тях биха били напълно погрешни за вас. Дори никога няма да срещнете повечето от тях, защото в хороскопите ви няма да има друга връзка, която да е предпоставка за това

Как ни помага астрологията?

Астрологичният анализ за любовна съвместимост, е инструмент, с който анализираме естеството на дадени взаимоотношения. Анализирането на астрологичните карти на дадени партньори ни помага да разберем към какво се стреми другият човек и с какви трудности би трябвало да се справя ежедневно. Целта на тези интерпретации не е да дефинират потенциала на връзката да продължи или да се прекрати, а да ни помогне да намерим по-дълбоко разбиране за човека, който стои пред нас, отразявайки собствената ни

личност с всичките й слабости и силни страни.

Ако разпознаем светлината в други хора, ще можем истински да разберем тяхната роля в живота ни и да намерим начини да блеснем заедно, повишавайки ангажираността и изграждайки по-добър свят за всички. Защото две е повече от едно.

Взаимовръзки в астрологията

Няма начин да разгадаем напълно две личности и техния контакт, основан единствено на съвместимостта на техните слънчеви знаци. За да подходим професионално и задълбочено към взаимоотношенията между двама души е добре да разгледаме връзката като „отделна душа“ или субект, който живее свой собствен живот.

Как да разберете дали сте в любовна кармична връзка?

Във ведическата астрология Раху показва къде са нашите слабости, а Кету показва нашата сила, развита от множество минали животи.

„Кармични взаимоотношения“ в астрологията разкрива отношенията между двама души.

Всеки човек въвежда своя собствена карма във връзките, както е посочено от позицията на Раху (Северен възел) и Кету (Южен възел) в рождената им карта. Синастричният анализ на рождената карта на двама индивиди разкрива повече за това какви кармични взаимоотношения имат хората помежду си. Кармичните отношения могат да бъдат забелязани почти във всяка романтична връзка, а също и в отношенията съпруг-съпруга.

Определяне на кармичната връзка чрез любовен хороскоп

Синастрията е астрологична техника за определяне на съвместимостта между двама индивида чрез сравняване на двете астрологични карти посредством софтуер.

Пример: Ако вашият Сатурн е в Лъв и Раху на вашия партньор (Северният възел) също е в Лъв, това означава, че вашият знак Сатурн пада върху неговия знак Раху и вие имате някаква кармична връзка с тях.

Това показва някаква връзка с миналия живот с партньора и има какво да се научи през този живот от този човек.

Някои от кармичните отношения могат да бъдат

силно романтични, но да приключат бързо.

Други могат да продължат по-дълго време, като те имат могат да имат потенциал към духовно израстване, общи бизнес перспективи, брачни отношения, деца. Всичко това е определено в програмите ни за живот и много ясно се вижда в астрологичните натални карти на партньорите.

Общи индикации за кармична връзка в любовта

Ако вече имате сродна душа или предстои да се срещнете с нея в бъдеще, поради кармични предпоставки не винаги тези връзки се трансформират в брак или дори и да се случи такова събитие, скоро след това се разпадат.

Сродни души, Пламъци Близнаци съществуват и всички ние сме способни да привлечем правилния вид любов в живота си. Но всичко зависи от това колко излекувана е душата ни, за да избягаме от капана на кармичната връзка.

Когато двама души, са предопределени да бъдат в кармична връзка и се натъкнат един на друг, привличането е магнетично и има връзка, която те трудно могат да игнорират.

Връзките, които се случват в началото на живота,

са предимно кармични по своята същност и те са предназначени да ви преподават уроци, така че да можете да се издигнете като човек и да осъзнаете истинския си потенциал и цели в живота. След като душата се освободи и сте в състояние да преодолеете предизвикателствата на кармичната връзка, вие ще бъдете верни на себе си и ще бъдете готови за истинско щастие. Връзките са предназначени да бъдат здрави и те трябва да ви помогнат да израствате като личност.

Често срещаните признаци в кармичната връзка са:

Злоупотреба, Привличане, Пристрастявания, Гняв и спорове, Ярост, Ограничения, Ревност, Натрапчивост, Егоизъм, Физически желания, чести разделяния и събиране и т.н.

Когато срещнете половинката си или пламъка близнак, вие няма да се питате дали този човек е подходящ за вас. Връзката ще бъде изпълнена с разбиране, доверие, любов, страст, привързаност – всички тези основни елементи ще присъстват във взаимоотношенията на любовта, която чувствате, ще бъде истинска и ще успокои душата ви.

„Коя е моята Мисия?

Facebook Twitter Google+

0 Коментара