На 29-и юли Юпитер се върна с ретроградно движение в знак Водолей. Той ще остане в ретроградна фаза до 19-и октомври и след това с директно движение ще гостува в знак Водолей, до 30-и декември.

Напомням, че Юпитер премина в знак Водолей на 19-ти декември 2020 г., прелетя сякаш опознавателно през него за около 5 месеца и побърза да се потопи в топлите води на знак Риби. Казвам опознавателно, защото гигантът обичайно пребивава в знак около една година, но този път имаше любопитството да стигне по-далеч. Връщайки се обратно във Водолей ще ни даде възможност да преосмислим, оцветим и облечем в оригиналност и идентичност дела, мисли, идеи и продукти.

Сайтът на астролог Венета Матева

Благородството е присъщо качество на планетата, защото тя е тази, която носи вяра, надежда, светлина, справедливост и късмет в живота ни. Дава ни сили, изправя ни, вдъхва ни вяра, безрезервно ни дава късмет и единствено изисква от нас да бъдем реалисти и да не изискваме прекалено много от себе си и живота. Юпитер се свързва с експанзията и големите очаквания. Такъв е! Обича да има много и всичко и понякога зарежда темите, които докосва в картата ни с неоснователни очаквания и мечти.

В дома на знак Водолей е различно и красиво, от килимчето пред входната врата до всеки ъгъл в него. Просторът и усещането за свобода ще дадат възможност на планетата гигант да бъде себе си. Това ще ни донесе желание за връщане към възникнали в началото на годината нови идеи.

Използвайте енергията на знак Водолей и бъдете смели, различни в изборите си и уверени в собствената си стойност, цялост и талант. В бизнес план потърсете нови решения по стари проблеми. Потърсете приятели и чуйте и друга гледна точка.

Ако някакви щури идеи са се промъквали в съзнанието ви, но вие послушно сте ги оставяли без внимание, сега се обърнете към тях и опитайте. Оставете ограниченията, съмненията и негативните си мисли заключени в килера и излизайки на терасата изкрещете, това което имате нужда да кажете. Първо го кажете на себе си и после постепенно и уверено се борете за него. Сега всичко е възможно. Бъдете луди, неразумни, изгубени и намерени. Събере се, такива каквито искате да бъдете, без значение какво ще кажат хората.

Намерете в скуката покой, в ежедневието страст, в любовта екстаз, в рутината стълба и излезте цели и нови. В личен план си позволете свобода, разбиране и подкрепа. Дайте си надежда, защото тя има нужда от вашето доверие. Дайте повече въздух на пространството между вас и другите, защото само в него може да има живот.

Това връщане на Юпитер в знак Водолей ще засегне обновяващо родените в трета декада Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. Те имат възможност за промяна, такава каквато искат да бъде. Използвайте енергията на знака, като бъдете смели и откриващи нови хоризонти.

Родените в трета декада Лъвове, Скорпиони и Телци, ще бъдат поставени пред избори в личен или професионален план. Те трябва да бъдат по-търпеливи, към търсените резултати. Приемайте новостите в живота си без тъга, гняв и разочарование. Време е да замените всичко остаряло и износено в живота ви с нови неща.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара