През 2021 г. ще видим края на съвпада на двете тежки планети – Сатурн (Господарят на Кармата) и Плутон (Господарят на подземния свят), който през последните 2 г. принуди човечеството да промени всичките си ценности, навици и рутина. През този период на трансформация събудените и събуждащите се хора имаха възможност да израснат духовно и да възприемат новите възгледи и парадигма, в която мощно навлиза Земята.

2020 беше “специална“, но трудна. Година, която беше високосна, “нулираща”, изпълнена с шест слънчеви и лунни затъмнения, провокираща многобройни кризи – лични и глобални.

Тенденцията за следващите 12 месеца бележи мощното навлизане в новата парадигма именно със смяна на статуквото, показано ни от Юпитер и Сатурн във Водолей, което означава, че свободата, промяната и революцията ще играят основна роля.

Промяната е универсален закон в природата. Старото трябва да отстъпи място на новото, така нещата се развиват и продължават напред. И ние ще станем свидетели на още една значителна промяна в потока от време.

Докато хороскопът за 2021 г. обещава добри времена, има неща, които може да не са под наш контрол и ще се изисква да сме по-съзнателни за това.

Следващата година ще донесе положителни вибрации и щастие за хората като цяло. Въпреки че ще има и трудни аспекти, ще можете да управлявате добре ситуациите, ако предприемате правилни стъпки.

Навлизането в дълбочина в хороскопа ви ще ви помогне да управлявате по-добре своя живот и съдба, защото „Разумният човек управлява хороскопа си“ .

Сайтът на Цветелина Каменова

Овен 2021: Останете позитивни

Мили Овни, годината вероятно ще започне с много положителни вибрации. Ще чувствате лекота на работното място и общо щастие. Постепенно отношенията с приятелите ще се задълбочат и подобрят. Около средата на годината някои планетарни конфигурации могат да доведат до нови предизвикателства. Моля, запазете контрол над негативните си мисли. През втората половина на 2021 г. вашите основни професионални амбиции ще бъдат изпълнени. Звездите ви съветват да контролирате нрава си, в противен случай можете да загубите определени позиции.

Ще просперирате във финансов план. Това е подходящ момент за дългосрочни инвестиции, но не се подмамвайте в алчни схеми.

Завиден фокус и концентрация

Що се отнася до вашите любовни отношения, ще бъдете благословени. Концентрацията ви трябва да бъде насочена само към радостта от живота. През цялата година ще получавате подкрепата и любовта на партньора си. Също така ще забележите, че партньорът ви ще бъде по-активен от преди и това ще ви даде и добри възможности за интимност. Ще има обаче и дни, в които любовта и интимността може да са по-малко, но не забравяйте, че това е просто период. С напредването на годината подкрепата на партньора и споделяната съвместна любов ще се увеличава постепенно.

Ще положите много усилия на тема духовно израстване.  Ще чувствате, психически натиск отвън, но ще успеете във всичките си задачи и изпити. Това ще ви направи щастливи.

Ще търсите повече свобода

Хороскопът за Овен за 2021 г. показва, че що се отнася до вашия семеен и домашен живот, ще се радвате на огромен успех. Желанието ви за свобода ще се увеличи и може да не искате да се обвързвате. Ще има и дни, в които определени емоционални проблеми могат да усложнят малко нещата и да добавят стрес и разочарование. Не позволявайте на тези ситуации да създават дистанция между вас и близките ви. Може да очаквате някои промени във вашия семеен живот. Преди да вземете каквото и да е решение за промяна, трябва да говорите с близките си.

В социален аспект ще поддържате добри отношения с приятелите си и те ще ви вдъхновяват и очароват. През повечето време ще бъдете изпълнени с положителна енергия. Умът ви ще бъде много остър. Все пак ще има дни, в които ще се чувствате в ниска вибрация. Запазвайте спокойствие. Като цяло вашите умствени, физически и емоционални коефициенти ще останат високи през по-голямата част от 2021 г.

Телец 2021: Година на финансов растеж

Планетите ще останат в подкрепа на вашия професионален живот. Вашето израстване в личностен и работен план ще е грандиозно. Ще се справяте много добре в кариерата си. Ще намерите нови и креативни начини да свършите нещата и това ще направи осбтоятелствата по-добри за вас. Ще видите конкретни ползи от вашите начинания. Като цяло ще бъдете в щастливо настроение, поради което мотивацията също ще се увеличи. С напредването на годината планетарните конфигурации ще изглеждат полезни за израстването и разширяването на вашата кариера. Ще се почувствате по-уверени и ентусиазирани относно способността си да печелите в бизнеса.

Що се отнася до финансите, годината може да започне по задоволителен начин. Ще получите много възможности. Въпреки това, ще има някои моменти, когато може да се сблъскате с повече разходи за социални ангажименти. С напредването на годината ще получавате добри възможности за растеж. Средата на 2021 г. ще бъде подходящо време за дългосрочни инвестиции  осъществяване на икономическите си планове. След средата на септември ще се опитате да издигнете финансовото си състояние на нова висота с нов модел на мислене.

Що се отнася до любовта и романтичните отношения, ще имате положителни вибрации на ваша страна, които ще ви дадат по-добри резултати от преди. Тази година ще бъде най-важната и решаваща за връзката ви и ще можете да изведете любовния си живот в нов етап. Ще има дни, в които ще трябва да контролирате негативните си емоции и да се въздържате от употреба на груби и грозни думи. Като цяло може да забележите, че благоприятните енергии работят положително за вас в сравнение с предходната година.

Що се отнася до вашето духовно развитие, тази година може да се окаже полезна за изпълнение на очакванията ви. Трябва да избягвате мързела. Средата на годината ще бъде подходящо време да се явите на тестове и изпити. Следователно, не бъдете мързеливи този път и изпращайте заданията и проектите си навреме. Като цяло, по-голямата част от годината изглежда добра за вас.

Изчистете съмненията си

Що се отнася до вашия семеен живот, трябва да работите и да положите усилие за поддържане на настоящото състояние на брака. Ще има някои ангажименти, които трябва да поемете към вашето семейство, ако искате всичко да бъде гладко. Благотворният аспект на Юпитер ще ви помогне да изчистите съмненията, объркването и несигурността във връзката. Въпреки това планетите ще ви научат на някои уроци и може да ви подтикнат да разберете стойността на връзките в живота си. Вашата склонност към търсене на повече игривост може да доведе до проблеми във връзката ви, да създаде известно разстояние между вас и любимия ви човек.

По отношение на здравето ви тази година изглежда много добре.  През повечето време ще изпитвате виталност, но промените в настроението вероятно ще повлияят и на състоянието ви. Поради благоприятните транзити на Юпитер и Сатурн, вие ще останете енергични и във форма. През средата на годината ще е най-доброто време да инвестирате енергията си в сериозни проекти. През второто половина на годината ще бъдете много доволни от резултатите.

Близнаци 2021: Благословени с късмет

Мили Близнаци, годината вещае да бъде много специална. Това ще бъде година, в която ще се радвате на подкрепата на късмета и дори намаляване на проблемите, които ви следват от дълго време. Това ще бъде година, в която вие най-накрая ще сложите край на старите проблеми и ще започнете отново. Ще бъде година, в която много от вашите планове също ще се случат.

Затегнете коланите си и бъдете готови за много по-яростно пътуване през 2021.

Във финансов аспект годината показва повишаване на доходите. Приходите от бизнес могат да бъдат възнаграждаващи, ако внимавате с инвестициите, които предприемате в началото на годината..

Добра година за романтика

Мили Близнаци, годината е добра за повечето представители, които търсят романтична връзка. Необвързаните лесно ще имат шанс да намерят своята половинка.

Годината е много добра и за ученици и студенти. Те ще бъдат силно ентусиазирани и енергични да учат нови дисциплини.

Прогрес  в здравословен аспект

Годината, която отмина, имаше доста предизвикателства от здравен характер. През 2021 има постепенно отшумяване на оплакванията във вашите заболявания. Прогнозите показват, че това ще бъде година, в която ще откриете, че всички здравословни проблеми бавно отстъпват. Лекарствата, ако има такива, които взимате, също ще ви помогнат да се възстановите най-бързо. Една област, която ще се нуждае от внимание, е вашата хранителна диета. Просто се уверете, че внимавате за здравето си през следните месеци: февруари, май и септември.

Някои представители на Близнаци могат да планират да придобият собственост, стоки и дори да кандидатстват за кредит.

Отново годината ще завърши добре за тези, които искат да сключат брак. Ако някога сте се разделили в миналото и не сте могли да гледате напред, то 2021 г. ще ви позволи бавно да забравите миналото и да търсите по-светло бъдеще. Хороскопът за Близнаци показва, че необвързаните също ще намерят добър партньор за живота си и това ще им позволи да имат красива романтична връзка.

Рак 2021: Предизвикателна година

Мили Раци, годината вещае доста предизвикателства. Тя ще започне по муден начин и леко предизвикателна. Транзитът на Сатурн ще ви подложи на изпит. Но Сатурн е известен с това, че възнаграждава за труда и усилията. Следователно всички представители на Рак, които са готови да се трудят здраво, вероятно ще подобрят състоянието си. В същото време Юпитер ще се придвижва във Водолей, което ще омекоти трудностите, но няма да ги премахне.

С настъпването на годината ще се наблюдава плавен ръст на доходите ви. Благодетелят Юпитер ще даде експанзия и шанс за подобряване на финансите през годината. Ще видите как паричният поток се увеличава и това ще уравновеси и състоянието ви. Въпреки това, има тенденция да се увеличат и харчовете, не се подавайте на изкушения.

Неразбирателства с партньора

В личния и романтичния живот на Рака годината ще бъде леко предизвикателна, недоразуменията ще бъдат причина за битки. Сатурн ще тества връзките ви. Всичко това ще доведе до непрекъснати лични сблъсъци. Препоръчвам ви да не бъдете сурови, крайни и твърди в отстояването на гледната си точка.

Годината ще изисква повече усилия от всички Раци в тяхното духовно развитие. Не очаквайте подкрепата на късмета да подобри състоянието ви, тъй като това ще отнеме възможностите ви за осигуряване на добро представяне. Отново годината е добра за развиване на вашите лични умения и знание. Можете и да започнете професионално обучение, за да подобрите знанията си, тъй като ще ви е необходимо в практиката. Това ще ви позволи да усъвършенствате работните си компетенции.

Ще получите шанс за стабилност в кариерата си

Желанието ви да печелите пари чрез подходящата кариера също ще бъде акцент тази година. Хората, които търсят стабилност в кариерата си, ще я намерят. Ще има повече работа и по-малко време за отдих. Ще полагате двойни усилия, за да се почувствате стойностен и стабилен във вашата компания и организация. Това усилие ще ви даде успех и ще бъдете повишени. Освен това годината се нуждае от повече внимание от страна на онези, които търсят да работят с партньор в бизнеса. Сатурн няма да ви позволи да напредвате лесно и бързо. Ще изисква методични усилия от ваша страна.

Здравето е област, в която представителите на Рак трябва да бъдат внимателни. Можете да бъдете доста мудни и без енергия, както и да се случат нарушения в съня. Напрежението и притеснението ще бъдат налице, но не ви очаква нещо сериозно.

Лъв 2021: Ще предприемете големи и смели стъпки

Това е година, когато убеждението и вярата във вашите решения ще бъде много силен акцент. Въпреки че това ще ви помогне да вземете някои радикални решения, вие също ще трябва да бъдете нащрек да не загубите гъвкавостта си в дадени ситуации. Ще изпитате дълбока емоционална привързаност към близките си. Ще бъдете в синхрон с вашите корени и семейни ценности. Тези, които ви обичат, ще оценят вашия напредък, но ще има и такива, които ще завиждат може да искат да опетнят имиджа ви. Пазете се от тях! През тази година желанието ви да учите и да разширите хоризонта на знанията си ще бъде във ваша полза.

Ще бъдете по-ефективни в комуникацията си с другите, отколкото обикновено. Ще имате желание да се присъедините към различни общности, форуми и социални мрежи. В резултат на това социалният ви кръг ще се увеличи през тази година. Ако от доста време пренебрегвате нещо важно, свързано с кариерата или личния ви живот, подобни проблеми ще се изправят срещу вас и ще трябва да действате смело.

Година в стремеж към лукса

През идната година ще се искате да внесете повече  лукс и комфорт във вашия живот. Ако преминете границите си, ще ви е трудно да се справите с натиска за ангажираност и разочарованието ще нарасне. Тук ще трябва да следвате много ясен и дефиниран път с много конкретни цели.

Мили Лъвове, през годината може да почувствате някои незначителни проблеми в различни области от живота ви. Те ще изискват от вас да сте нащрек. Възможен е спад в енергията и липса на жизненост. Може също да се почувствате раздразнени и хората около вас в крайна сметка ще понесат тежестта на гнева ви. С напредването на годината ще настъпи забележителна промяна във вашия ментален процес и вие ще започнете да се приближавате до вътрешното си Аз. Но проблемът е, че понякога можете да ставате твърде негативни или песимистични в мисленето си. За вас ще бъде от съществено значение да възпитавате у себе си оптимистичен подход. Дори да има трудности, вашето постоянство и духовност може да ви отведе в правилната посока.

Контролирайте емоциите си!

Прогнозите за вас казват, че ще има моменти, в които ще ви се иска да започнете живота си отначало. Не бива да се поддавате твърде много на емоциите си. Бъдете малко по-търпеливи и запазете вяра. Малко самоанализ може да свърши работа. Трябва да запретнете ръкави и да се приготвите да работите още по-усилено. Ще се наложи мобилизация, за да издържите на бурното време, но ще имате и сили да плавате ефективно. Нямате друга възможност, освен да бъдете позитивни и да разберете, че няма заместител на упоритата работа. Потърсете съвет и поддържайте добри отношения с приятели, близки и доброжелатели. Успехът ще е налице, но наред с предизвикателства, така че бъдете смели и продължете да полагате усилия.

Дева 2021: Прилив на творческа енергия

Мили Деви, тази година ще бъдете развълнувани от някои положителни промени, които следва да настъпят в живота ви. Креативност и ентусиазъм ще се влива във всичко, което правите. Също така ще имате нова визия и подход към живота си. Тази година всичко ще се движи в правилната посока, но за вас е от съществено значение да разберете и да знаете с какво се захващате и какво да очаквате от това. Трябва да разберете стойността, преди да направите крачка напред. Трябва да идентифицирате възможностите по-рано и е необходима своевременна реакция, в противен случай може да изпаднете в критични ситуации. Избягвайте да бъдете прекалено самоуверени.

Възможностите в кариерата ще изобилстват. Но тежестта ще падне върху вас, за да могат да се случат. Така че, ще трябва да съберете всичките си сили и да ги организирате по такъв начин, че да можете да се възползвате максимално от живота и ситуациите. Имате сили и ще можете да го направите. Така че, ще бъде прекрасно време за вас, особено в първите месеци на годината. Ще можете да се издигнете в кариерата си и да изградите съдбата си като архитект на собствения си живот.

Но нещата не свършват само с това да се възползват от възможността. Човек също се нуждае от постоянство и силен тласък, за да продължи да гони целите.  Успехът обикновено не идва случайно. Вие го знаете добре.

Събитията обаче могат да станат и по-трудни около април 2021 г. Нов вид натиск може да ви притесни около средата на тази година. Уверете се, че не губите равновесие, докато правите нов ход или взимате важни решения. Вероятно ще почувствате някакъв натиск да създавате нови идеи и да ги накарате да работят, тъй като виждате огромен приток на творческа енергия.

Година за преодоляване на трудности

Според хороскопа на Дева за 2021 г. това може да бъде важна година за преодоляване на неуспехите чрез постоянна упорита работа. Понякога може да предпочитате усамотена обстановка и да искате да анализирате по-задълбочено различни проблеми в живота си и такива чувства ще се проявят силно през втората част на годината. Този процес за предефиниране на вашия живот и цели ще внесе яснота как да продължите по-нататък. Вашият интелект ще бъде ключът към успеха тази година. Ще спечелите успех благодарение на вашата креативност и поредицата от идеи, които извират от вас.

Прогнозите за тази година показват буквална реорганизация на вашия вътрешен и външен свят. Въпреки че по-голямата част от периода ще остане подкрепящ и положителен, ще има фази, когато ще бъдете привлечени от някакъв непознат страх или странни чувства.

Везни 2021: Това може да е най-успешната ви година!

Според хороскопа на Везни 2021 г. може да се окаже една от най-успешните  за вас. С транзита на Сатурн и Юпитер и тази двойна енергия на планетите ще ускори късмета във вашия живот. Освен това Сатурн ще донесе стабилност в личния ви живот. Вероятно ще почувствате щастие и мир у дома. 2021 г. може да е по-малко предизвикателна за вас в сравнение с миналата. Но ще трябва да внимавате за здравето на по-възрастна роднина. Препоръчваме ви да провеждате редовни прегледи на майка си или роднина по майчина линия, за да избегнете големи здравословни проблеми.

Тази година може да ви донесе много изненади. Поради яркото разположение на Юпитер във Водолей и неговия пряк аспект върху зодиакалния ви знак, има шанс за повишаване на доходите ви. Можете дори да очаквате увеличение в настоящата ви работа и сертификат за признание. В случай, че се занимавате с бизнес, има шанс за увеличаване на вашия паричен поток. Освен това можете да потърсите алтернативен източник, който да увеличи общия ви бизнес доход.

Тази година ще имате възможност се обучавате усилено и дори да подобрите своите знания и  умения в дадена област.

Време е да блестите!

Ако миналата година ви се е наложило да се сблъскате с много предизвикателства, то 2021 г. има нещо интересно и важно за вас. Знаем, че през 2020 г. имаше пречки в напредъка, които доведоха до известно недоволство. Въпреки това, 2021 г. ще ви предостави много възможности, не им позволявайте да се изплъзнат.

Аспектът на Сатурн ще ви накара да работите усилено, а в същото време аспектът на Юпитер ще ви осигури постоянен напредък. Следователно, с помощта на упорита работа и късмет вероятно ще постигнете успех във всички начинания, които предприемате.

Щастието е в добро здраве!

Ще можете да се наслаждавате на живота си, само ако сте в състояние да поддържате добро здраве. Според хороскопа ще можете лесно да канализирате енергията си в правилната посока и да постигнете желаната цел. Ще можете да поддържате здравето си, ако се грижите за диетата си и спортувате редовно. Това ще ви помогне да подобрите издръжливостта и имунитета си. Астрологичната прогноза казва, че месеците февруари, март и април ще бъдат особено добри, тъй като благоприятното положение на планетите може да повиши вашето енергийно ниво.

Скорпион 2021: много възможности за финансов просперитет!

Годината може да донесе смесени резултати за хората от зодия Скорпион. С напредването на 2021 г. вероятно ще бъдете по-енергични, смели и дори ще можете да се придържате към новите си годишни цели. Транзитът на Сатурн ще ви направи смели, а транзитът на Юпитер ще ви накара да се придържате твърдо към решенията, които ще вземете. Годината може да е доста прогресивна, тъй като ще бъдете устремени да постигнете това, което сте си набелязали предварително.

През 2021 г. има големи шансове да получите много добри възможности за финансови печалби. Приходите ще са умерени, но източниците вероятно ще бъдат стабилни и могат да дадат дългосрочна възвръщаемост. Освен това може да откриете, че резултатът от печалбата ще става все по-стабилен. Също така може да бъдете вдъхновени от свои контакти и приятели и това допълнително да ви мотивира да се фокусирате повече. 2021 г. може да е една от вашите запомнящи се години, тъй като е вероятно да постигнете целите си чрез решителност и упорита работа.

Мир и хармония във връзката

Мили Скорпиони, годината вероятно ще бъде благоприятна за вас по отношение на любовта. Ако вече имате връзка, това може да се окаже доста хубав период. Ще бъдете доволни от отношенията си и също така ще наблюдавате постоянно повишаване на активността ви в социален аспект. Ако сте необвързани, годината може да не предложи много добри възможности. Уверете се, че не губите надеждата си, тъй като краят й ще ви донесе романтичен партньор. Отношенията ви бавно ще разцъфнат в романтична връзка през следващите години.

Другата  област на развитие тази година ще бъде вашето обучение и практически занимания. Вашите усилия в сферата на личностното развитие ще бъдат възнаградени.

Предвиждат се нови възможности за вашата кариера

През 2021 г. новите инициативи ще бъдат възнаградени. Сами ще усетите напредъка в кариерата си по много интересен начин. Но в същото време не забравяйте да внесете и стабилност. Усилията, които полагате ще бъдат видими в дългосрочен план. Ако планирате да предприемете независим бизнес, ще бъдете успешни.

Що се отнася до вашето здраве, то ще бъде добро. Вероятно ще се радвате на добра издръжливост и дори ще останете в добра форма и виталност.

Стрелец 2021: Благоприятна година за вашата кариера и образование

Мили Стрелци, вероятно 2021-ва ще ви донесе много изненади. Просперитет, успех и богатство могат да се проявят през годината. С напредването й може да осъзнаете, че късметът и божествената благодат са тук на ваша страна.

Първите четири месеца вероятно ще бъдете фокусирани върху планиране на вашите дейности. Енергийните ви нива ще бъдат високи, както и ентусиазмът ви. Има голяма вероятност да бъдете педантични в действията си. Ефектите от доброто планиране и изпълнение ще се видят през останалите осем месеца на 2021 г.

Предвиждат се нови връзки!

Тази година може да е благоприятна за разширяване на вашия социален кръг. Сдружението с нови приятели може да се окаже полезно. Освен това, ако търсите този специален човек, който може да плени ума и сърцето ви,  има голяма вероятност да се влюбите в началото на първите три месеца.

Сатурн ще преминава във 2-ри дом на доходите и семейството, като по този начин вероятно ще поддържате перфектен баланс между двете. Работата ще изглежда интересна, тъй като ще може директно да доведе до повишаване на доходите. Освен това може да ви даде по-добър социален статус и да ви накара да се гордеете с постиженията си в кариерата.

Забавяне при получаване на желаните резултати

Въпреки това, ще видите положителни резултати с помощта на упорита работа и решителност. През първите три месеца може да направите ревизия. Процесът може да включи и нови идеи, и дори идентифициране на нови пътища в бизнеса. Уверете се, че вашият бизнес план е перфектен и безупречен, тъй като останалата част от годината ще е добро време за изпълнението му.

Бъдете внимателни с храненето

Годината ще бъде по-прогресивна по отношение на здраве и спорт. Добро време е да направите избор на правилен хранителен режим и спорт. Добрият сън ще намали психическия стрес и ще ви направи емоционално по-стабилни и във форма.

Ще поддържате баланс между личен и професионален живот

Богатството и имуществото ви могат да се увеличат, респективно и вашите финанси. Първите три месеца ба годината са подходящи да действате активно за да получите възможност за най-добра сделка при преговори около април месец. Шансовете са големи.

Предизвикателства в лични взаимоотношения

Това може да е година, в която може да се сблъскате с много възходи и падения, а също и с различия в мненията с половинката. С транзита на Юпитер в знака Водолей около април 2021 г. има шанс да отложите плана си за брак. Може дори да стигнете до глупави спорове или причини, които могат да доведат до временна раздяла. Въпреки че можете лесно да направите крачка,  ще ви  отнеме време до края на август 2021 г.

Козирог 2021: Помислете два пъти, преди да вземете важни решения!

Мили Козирози, през 2021 г. вероятно ще има събития, които може да повлияят пряко на живота ви. Може да се наложи да се вгледате в действията си и да направите корекции. Тези промени могат да решат бъдещето ви. Всъщност решението, което можете да вземете сега и след това да го следвате с действия, ще реши резултата през годината. Затова се уверете, че добре премисляте.

Една от първите стъпки, които може да предприемете, е да пренастроите отношението към вашите финанси. Транзитът на Юпитер и Сатурн може да ви накара да сте пестеливи.

Повече качествено време с партньора

2021 г. ще бъде добра за любов. Его сблъсъкът, който преобладаваше в миналото, сега може напълно да отшуми. Това вероятно ще подобри отношението на двете страни през цялата година. Може да сте доволни от партньора си и да прекарате романтични моменти.

2021 г. е добра за напредък в кариерата и също, ако имате изпити в гимназията или университета. Въпреки че първите две тримесечия  вероятно ще бъдат предизвикателни, втората половина може да ви даде много възможности. Възвръщаемостта от упоритата ви работа вероятно ще бъде добра, но ще трябва да се заемете сериозно. Планирайте умно стъпките в кариерата си тази година.

Бъдете внимателни към здравето си

Здравето е област, която ще изисква внимание. Двойният транзит на Сатурн и Юпитер вероятно ще направи вашата година стресираща. Обърнете си внимание.

Когато здравето се поддържа добре, ще се справяте с живота много по-лесно. Следователно, 2021 г. ще бъде бавна, но стабилна, за да поддържате и подобрявате позициите си. Ако се занимавате с бизнес, тогава ви съветвам да бъдете внимателни. Ако планирате да се разширите или търсите дългосрочна инвестиционна схема, вероятно годината няма да бъде от най-добрите.

Водолей 2021: Може да се сблъскате с някои предизвикателства

Мили Водолеи, годината вероятно ще ви даде повече опит от обикновено. Когато Сатурн е в 12 дом за вашия знак, през първите няколко месеца може да се покачи напрежението и да се изправите пред някои предизвикателства. Много от вашите желания може да не станат по план и това да доведе до известно разочарование първоначално. За вас тези събития може да се случват за първи път, и може да бъдат емоционално обременяващи. С напредването на 2021 г. обаче ще бъдете доволни от начина, по който животът обръща събитията във ваша полза.

Според хороскопа за Водолей за 2021 г. положителната част стартира с транзит на Юпитер във вашия зодиакален знак от април 2021 г. Транзитът на Юпитер се счита за много благоприятен в областите на финансите, романтиката, брака, образованието, професията, и дори в разширяващите се социални кръгове. Следователно очаквайте експанзия в живота си във всички гореспоменати сфери.

В началото на годината е възможно да има случаи, при които разходите да са повече от доходите ви. Това може да ви принуди да разчитате на краткосрочен кредит. Уверете се, че такива кредити са ограничени само до краткосрочен план. Постепенно от средата на годината вероятно ще наблюдавате постоянен ръст и втората половина на годината ще бъде по-добра от първата половина. Всъщност годината може да е обещаваща за вас, ако искате да инвестирате в имоти. Независимо дали става дума за първа покупка или инвестиция.

Шанс да  намерите своя партньор в живота

2021 г. може да ви донесе някои вълнуващи изненади. От средата на годината има голяма вероятност да срещнете някой важен човек в личния си живот. Емоционалната връзка с този нов човек ще посее семената на романтиката и любовта, които бяха празни в живота ви. А сега вероятно ще бъдат запълнени от този специален човек. Постепенно двамата може дори да решите да се установите в постоянна брачна връзка.

Благоприятна година по отношение на кариерата и образованието

Транзитът на Юпитер във вашия знак ще бъде благоприятен за учениците, които планират да продължат да учат и висше образование. Усилията ви може да ви донесат добри резултати от началото на април. Ако вече сте направили ясен план по тази тема, тогава може да успеете да изпълните идеята през тази година.

Риби 2021: Вашите мечти може да се сбъднат

Съвпадът на Сатурн и Юпитер вероятно ще донесе стабилен напредък. Има шанс вашето желание да бъде изпълнено въз основа на усилията, които ще положите. Това ще ви накара да се чувствате уверени.

В началото на годината вероятно ще се наблюдава увеличение на доходите ви. Можете да започнете да спестявате повече. Този процес ще продължи до края на април.

Нови връзки и финансова стабилност

Всъщност в началото на годината може да вземете участие в социални събирания и партита, което вероятно ще се окаже полезно. Нови приятелства и контакти могат да бъдат създадени между януари и април, които да допринесат за повишаването на вашия социален статус през септември и октомври.

Според хороскопа за Риби 2021-ва година ще даде нови шансове за инвестиции, които може да ви донесат по-добри доходи и печалби.

Благоприятна година за учениците

Що се отнася до фактора късмет, подкрепата на Юпитер е окуражаваща до средата на април. Следователно, студентите, които се явяват на всякакви изпити до април ги съветвам да се възползват от късмета, като не спират да полагат усилия.

Работете усилено, за да постигнете желаните резултати в бизнеса

В професионален и бизнес план годината ще бъде изпълнена с пикове и спадове. Печалбите може да са стабилни в началото, но възвръщаемостта може да се превърне в равна и стабилна около средата на годината, така че ще трябва да удвоите усилията си, за да постигнете подобрение в кариерата и да имате професионален успех. Съществува вероятност за работа в чужбина през втората половина на годината.

Бъдете внимателни към здравето си

Както се казва, здравето е богатство и Рибите трябва да бъдат по-внимателни. Обърнете внимание на имунитета си. Липсата на сън ще ви направи емоционални и може да почувствате, че енергията и издръжливостта ви драстично намаляват.

Възможно е да има сблъсъци на его с вашия партньор

И накрая, когато говорим за брак и брачен живот през 2021 г. препоръчвам известна предпазливост. Това може да повлияе на личните ви отношения и може да постави вашите планове за обвързване на изчакване.

www.beastarforever.com

Facebook Twitter Google+

0 Коментара