Блогът на Екатерина Мирчева My candy kitchen е номиниран в конкурса Годишни награди за кулинарни блогове 2018 в следните категории:

Петите годишни награди се осъществяват с помощта на МЕТРО.

Представяме ви менюто за звездна вечеря на Екатерина Мирчева.

Въпреки, че в блога си имам почти 2000 рецепти, които са опитвани и приготвяни за моето семейство, между които гурме, сезонни, интернационални, приказни, празнични, ежедневни, романтични и др., то сегашната идея да споделя „Каква вечеря бих приготвила за своите любими хора“ малко ме затрудни. Не защото нямам идея, а защото имам много такива. За моите менюта винаги избирам тема: дали ще е цветова гама, продукт, кулинарно пътешествие, празник, сезон, просто това ме улеснява и от там нататък остава вдъхновението. Разбира се, в едно меню съобразявам и това, кой какво харесва и не харесва, защото когато в един дом живеят няколко човека е напълно нормално всеки да има различен вкус.

Всички рецепти в блога ми са харесвани от моето семейство и са приготвяни специално за тях, бих могла да дам линк към всяка една от тях, но тъй като все пак трябва да избера само няколко предложения, които да включа в меню, реших да се обърна на помощ към пролетта и ето на какво се спрях:

Салата „Пролет“

Рецептата може да видите тук.

Паста „Каличе“ със зеленчуци и моцарела

Рецептата може да видите тук.

Пролетно Кордон Бльо

Рецептата може да видите тук.

Рецептата може да видите тук.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара