За първи път KWIAT участва със свой собствен щанд на голямото изложение в Ню Йорк – Vision Expo East. Макар и дебютиращи в САЩ, моделите на марката бързо спечелиха вниманието и впечатлиха посетителите. Красивата визия на щанда с рекламното лице на компанията Dara / Darina Yotova също не остана незабелязано от гостите.

Както всяка година, така и тази KWIAT взе участие и в най-голямото модно събитие в страната – Sofia fashion week 2019.

Доказахме, че българските дизайнери са на световно ниво и вярваме, че София е достойна модна столица в световния моден календар. Събитието беше отразено от световния моден гигант – FTV.

През последните години, екипът на марката се стреми към опазване на околната среда. Впечатление прави последната ни колекция Exclusive 2019. Всички модели изработени от ацетат притежават специално колие-подарък в различни форми. Те могат да бъдат: Диамант, Цвете, Символ за безкрайност и др.

При производството на очилата вътрешността на кръжилото се изрязва и се изхвърля. За да намалим природата от замърсяване ние използваме ненужният материал за да направим специално бижу в различни форми. Може да се носи, като гривна, колие или дори като обица. В комбинация с цвета на очилата е приятен завършек към вашият тоалет.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара