Разпитах доста мъже за каква жена мечтаят и стигнах до извода, че не случайно мъжете искат харем!

Мъжете търсят в жената комбинация от 4 жени

Първо, искат жена, която ги възбужда и предизвиква сексуален интерес у тях. Тя трябва да е красива, поддържана, с добър женствен вкус за дрехи, красиво стегнато и хармонично тяло.

В школата на Лариса Ренар тази жена се нарича

Любовница

Характерините думи за нея са: “Искам те”, “Желая те”, “Само ти така мe възбуждаш”, “Не знам какво бих правила без теб”, “За първи път получавам истински оргазъм” и т.н.

След това искат да се влюбят в тази жена и затова тя е важно да показва, че е нежна, чувствителна, ранима, уязвима. Думите, характерни за нея, са: “Ти си моят бог!”, “Толкова ти се възхищавам!”, “Ти си всичко за мен.”, “Без теб никога не бих се справила!”, “Благодаря ти, че те има в живота ми!“. При това тя включва погледа на кокер шпаньола с възхищение и преданост. Това е архетипът на

Момиченце  

– тя кара всеки мъж до нея да се чувства голям и силен.

Когато мъжът е влюбен, той има интерес към тази жена и тук идва мястото на

Кралицата

– само ако вие носите кралица в себе си, той ще се страхува да не ви загуби. Кралицата е умна, интересна, оригинална, има фантазия, знае какво иска и върви към своята мисия в живота. С нея той винаги усеща ясни правила и това му харесва, защото тогава се страхува да не я загуби.

Думите, характерни за жената с изразен архетип на кралица са: “Аз мога”, “Упорита съм”, “Лесно се справям”, “Гордея се със себе си”, “Каквото съм си намислила, винаги го постигам”, “За мен няма невъзможни неща”, “Защо не го направи както ти казах”, “Нали ти казах”. Силата и независимостта на тази жена привличат мъжете, но понякога кралицата започва да се конкурира и да “си мери топките с мъжете” и това влияе доста негативно на нейните отношения с тях. Хубаво е да използвате този архетип основно за работа или за решаването на конкретен проблем.

И последно, когато мъжът намери правилната жена, той казва: “Искам да имам деца с нея и да сме заедно завинаги”. И тогава идва ред на брака, къщата и на децата. Жена с този архетип е

Домакиня и майка

– грижовна, последователна, спазва традициите и ритуалите. Тя е отворена към своето семейство. Събира всички за Коледа и проявява любов към другите. Думите, характерни за нея са: “Ние сме семейство”, “Заедно всичко ще преодолеем”, “Брак”, “Деца”, “Къща”, “Обичам да готвя и да обгрижвам другите”. Тя често проявява грижа: “Добре ли се чувстваш?”, “Имаш ли нужда от помощ?”, “Какво мога да направя за теб?”  Нейната енергия е мека и обгрижваща, но при това тя ясно знае какво иска и си го постига.

Когато мъжът срещне жена, която покрива тези 4 архетипа, той повече не иска да я пусне от живота си.

Когато обаче тези архетипи липсват, се появяват следващите проблеми.

Липсата на архетипа Любовница води до липса на страст и сексуално желание и често при мъжа се поява любовница, която му дава разнообразие в леглото.

Липсвата на архетипа Момиче води до това, че жената прави всичко сама и не умее да получава, а мъжът до нея не й дава нищо. Такива жени привличат често слаби и неможещи мъже.

Липсващата Кралица означава, че жената не умее да цени себе си и разбира се, че в този случай мъжът също не я цени и не уважава тази жена и няма страх да я загуби.

Липсата на Домакиня води до неспособност да създадем семейство, деца,  уют и топлина вкъщи.

Може ли една жена да притежава и 4-те архетипа? Да, но винаги два от тях ще бъдат преобладаващи и основни. Другите два архетипа жената трябва да ги развие точно толкова, че да не изпадне в криза.

Как можете да го направите? Има прекрасни практики на Школата на Лариса Ренар, както и женски маратон с мен.  Там ще научите практики и техники за развитие на 4-те енергии. За повече информация: www.natalia.bg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара