Българският топ-модел на агенция “Ивет Фешън” Людмил Димитров дефилира на ревюто на Dolce&Gabbana в Сиракуза, Сицилия. Дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана представиха новата си мъжка от котюр колекция, след като предишната вечер презентираха дамската си модна линия на бляскавото събитие Alta Moda. Людмил разходи дрехи на италианския бранд за трети пореден път, след като през есента на миналата година бе част от модното им шоу, а през януари се включи и в Миланската седмица на модата.

Снимки: Модна агенция Ивет фешън

20-годишният Людмил Димитров от две години има договор с „Ивет Фешън“. Той е роден в София, завършил е Френската гимназия в столицата, а в момента се обучава в специалността „Управление на бизнеса и предприемачество“ в НБУ. Моделът веднага е забелязан от редица модни агенции по цял свят, а в момента работи с The Lab в Милано, Select в Париж, IMM в Белгия, Place в Германия и 5th в Барселона.

Звездата на Людмил изгря в началото на юли миналата година, когато дефилира за есенната колекция на нашумелия френски моден бранд Jacquemus. Във френската столица той разходи тоалети редом до световните топ-модели Бела Хадид и Кендал Дженър.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара