Кулинарната традиция за тематични гурме вечери в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско продължава и това лято. На 30 юли гостите на хотела ще могат да се насладят на деветстепенно вегетарианско меню в многократно награждавания ресторант Коме Прима. Талантливият екип на Chef Никола Тодоров ще създаде отново паметно преживяване за всички присъстващи.

Предстоящата вечеря е в унисон с нарастващия интерес на публиката у нас към вегетарианството и ще съчетае в себе си най-свежите био продукти и най-подходящите вина от селекцията на BNK за постигане на завършен вкус. Събитието е подходящо както за вегетарианци, така и за любители на месото, които искат да изпробват или преоткрият нови и или забравени здравословни вкусове и съчетания.

Част от продукцияна за ястията идва от семейната биоферма Pura Vida Organic Farm.

Единствената в региона открита кухня – тази на ресторант Коме Прима –

ще позволи на гостите да наблюдават приготвянето на изключителното меню, в което изкушават безмесни специалитети като карпачо от тиквички, праскови, шам фъстък и пекорино романо; парфе от печено цвекло с мус от авокадо и сос от рози; ароматни тортелини с трюфел и горски билки; свежо виолетово кадифе с пресни боровинки и др.

Повече – на +359 749 88888 или на reservations.grandarena@kempinski.com.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара