Четвъртият магазин P&C посрещна първите си посетители тази сутрин в Paradise Center на бул. Черни връх 100.

Този уикенд (18-21 април) магазинът P&C, който предлага разнообразие от водещи модни марки, празнува своето голямо откриване. На място в магазина Ви очакват музика на живо, специален кът за грим, вкусни изкушения и още вълнуващи активности.

P&C разполага с магазини в над 16 държави – Германия, Австрия, Швейцария, Холандия, Полша, Хърватия, Чехия, Унгария, Латвия, Литва, Румъния, Словения, Словакия, България, Сърбия, а от 2022 г. и Белгия.

„Много сме щастливи от възможността да инвестираме в отварянето на следващия си магазин в Paradise Center, най-добре позиционираният лайфстайл център в София. Макар че вече  толкова много години сме в страната, гледаме напред към бъдещето и продължаваме да разширяваме и да подобряваме присъствието си на българския пазар. Като цяло сме доволни от бизнес развитието в България и сме щастливи от възможността да предлагаме на нашите клиенти добре познатите марки вече и в Paradise Center – комбинация между търговия, развлечение и природа – подобно на останалите концептуални търговски обекти в Европа“ , споделя Соня Валериева Байрактарова, Генерален Мениджър Продажби в Peek & Cloppenburg.

Нова концепция

В новия магазин в Paradise Center, P&C ще предлага над 100 различни марки под един  покрив, с обща търговска площ над 2800 кв. м. Целта е всеки клиент да може да намери  перфектното облекло за всеки повод и стил. P&C постига това с прецизно подбран асортимент, който включва популярни ексклузивни марки, както и международни такива.

Новата концепция цели да улесни ориентацията на клиентите и да ги предразположи да се вдъхновят от множеството предлагани модни продукти. Друг акцент е зоната със спортно-елегантни артикули за по-младите.

Спортните облекла, подходящи за всекидневна употреба, са абсолютен тренд и сме щастливи да отговорим на търсенето в Paradise Center. P&C продължава да се стреми към разрастване на своята мрежа от магазини, развитие на нови пазари и експанзия в Източна Европа.

Новият двуетажен магазин се стреми да предостави приятно изживяване на своите клиенти и да ги вдъхнови с разнообразие от премиум колекции на водещи марки, като Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Joop!,  Polo Ralph Lauren, Marc Cain, Tommy Jeans, но също и ексклузивни P&C марки като Jake*s, Review, McNeal и Christian Berg. Всичките дамски дрехи се намират на приземния етаж, а мъжете могат да пазаруват на етаж 1.

На място в магазина Ви очаква едно незабравимо преживяване с живо изпълнение на цигулка, DJ и кът за разкрасяване, където можете да изпробвате най-новите тенденции в грима. Не пропускайте да се насладите на разнообразни напитки и да откриете много други изненади. Ще бъдете впечатлени от новите колекции на Вашите любими марки. Партньори на откриването са Nespresso, Sephora, American Crew, Aqua Dream Way, Martini Asti и Martini Fiero.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара