Да има някой и друг килограм отгоре, може да се окаже комплекс за всяка съвременна жена. А самите пищни дами не знаят колко чаровни могат да бъдат. Може да нямат идеалните данни на манекенка, но имат прекрасни форми и извивки, които ги правят изключително чаровни. Отдавна отмина времето, когато тези прекрасни дами трябваше да крият прелестите си в еднообразни и скучни дрехи. Дойде време дизайнерите да помислят и за тези надарени от природата нежни създания и по тази причина създадоха за тях специален стил – стилът „макси мода“.

Тези прекрасни дами са винаги усмихнати и изпълнени с положителни емоции. Те вече не възприемат пълнотата си като комплекс. Тези силни жени са се научили да обичат себе си, въпреки своите несъвършенства. Те обичат своето, макар и несъвършено тяло, с което майката-природа ги е дарила. Обличат се изключително стилно и модерно за всеки повод и всяка една от тях успява да създаде свой личен стил, с който да се гордее. Това са дами, които са харесвани от останалите, защото самите те се харесват такива, каквито са.

На какво залагат макси дамите в своето ежедневие

Да се чувства удобно е комфортно в ежедневието си, е приоритет на всяка съвременна жена. Затова и голяма част от тях предпочитат да заложат на спортното облекло. Съвременните спортни модели са не само практични и удобни, но и изключително стилни и модерни.

Как обаче закръглените жени успяват да си намерят подходящи спортни макси комплекти? Днес това е напълно възможно и изключително лесно. Почти всеки един онлайн магазин е отделил специално внимание на тези лъчезарни дами. Богато разнообразие от цветове и модели очаква приятно закръглените жени почти навсякъде. Макси комплектите не се различават почти по нищо от малките размери и стоят прекрасно на пищното женско тяло, като подчертават неговите прелести и успяват да прикрият несъвършенствата му.

Макси роклите – предизвикателство за всяка пухкава жена

Да, това наистина е така. Почти всяка по-пълна жена избягва да носи рокли заради своето несъвършено тяло. Идва момент обаче, когато тя трябва да бъде нежна и женствена. Появява се някой специален повод, на който най-подходящият ѝ избор е стилна и елегантна рокля. Когато тя бъде подбрана правилно, не е изключена вероятността макси дамата да се превърне в обект на внимание от страна на силния пол.

Ето и няколко съвета как закръглените жени да изберат подходящата макси рокля за себе си. Те се отнасят до това какво да вземат под внимание, когато трябва да избират елегантна рокля за специален повод.

  • Цвят – залагайки на по-тъмните нюанси, закръглените дами изглеждат великолепно. Доказано е, че по-тъмните цветове оформят фигурата. Затова е най-добре да заложат на тях. Особено що се отнася до класическото черно, което винаги ще бъде на мода и подходящо за всеки повод.
  • Форма на деколтето – в случая е най-добре по-едрите жени да заложат на V-образните деколтета. То ще отклони вниманието на околните от шията и ще го насочи към бюста, който при повечето макси дами е очарователен.
  • Дължина и форма на ръкава – несъмнено по-дългият ръкав ще придаде и издълженост на нежните женски ръце. Затова е и по-добре по-пълните жени да изберат рокля с дълъг ръкав, ако разбира се, времето го позволява. Най-неправилното в случая е рокля с презрамки, която вместо да прикрие, ще извади на показ още повече женските недостатъци.

Независимо дали става дума за спортно или елегантно облекло, макси дамите могат да изглеждат великолепно и да съберат погледите на околните върху себе си. Със спазването на малко трикове при избора си на облекло, могат да постигнат идеалната и мечтана визия.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара