Има ли мъж в живота ти, който много харесваш, но поради една или друга причина си в изчаквателна позиция?

Ти се надяваш да ти обърне внимание, да ти предложи сериозни отношения и ангажираност?

Оправдаваш го, когато няма време за теб или живее надалеч, а все ти обещава, че ще се премести скоро при теб?

Тук назряват няколко проблема:

1. Поставяш този мъж на пиедестал –

готова си да му даваш ценното си време, енергия, да му бъдеш отдадена изцяло  на ниво ум, душа и тяло, без да си даваш сметка, че автоматично се поставяш в жертвена позиция и вечно чакаш и се надяваш на отговор за бъдещето на вашата връзка.

2. Липсва ти увереност –

ако цениш и уважаваш себе си достатъчно, и имаш стабилна самооценка, няма да позволиш някой мъж да те разиграва и да мисли дали иска да бъде с теб.

3. Няма ясно заявени граници –

тогава мъжът може да си играе, както иска с теб и те приема за даденост. Ти си там и го чакаш да вземе решение.

Цялото това положение е мъчително. Ти си в крайности на своето настроение, като махало – веднъж радостна при всяко негово съобщение, сърцето ти тупти, когато си помислиш за него. Но друг път не може да спиш, изнервена си, защото имаш нужда от отговори, яснота за бъдещето, искаш мъж тук и сега да присъства до теб. Мъж, на който може да се облегнеш, намериш защита в ръцето му, топлина  и любов. А не обещания за любов, нежност и закрила от разстояние.

Всяка втора моя клиентка, която страда в любовния си живот, че не може да срещне и/или задържи мъж за пълноценни и хармочни любовни отношения, има нездравословни и лоши отношения с майка си.

Може би се чудиш как връзката с мъжа и случващото се между вас е свързано с майка ти?

Възможно е ти да си заплетена с нея и да носиш на подсъзнателно енергийно ниво модели от нейния неуспешен любовен живот. Ти да правиш същите избори, да взимаш същите решения по отношения на мъжете, да страдаш, да чакаш и да се надяваш. Да преповтаряш нейните разочарования, болки, тревоги, да споделяш същите вярвания за мъжете и света.

В момента, в който излекуваш връзката с майка си и поемеш своя път, след като се отделиш от нейните модели на поведение, навици и вярвания, ще настъпи хармония в твоя любовен живот. Ти ще се изпълниш с женска енергия, самочувствие и увереност, че може да омагьосаш с лекота всеки мъж.

За контакти: https://thrivewithmilena.com/contact/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара