Българският топмодел на агенция “Ивет Фешън” Милица Борисова дефилира на ревюто на италианския бранд Dolce&Gabbana в Сиракуза, Сицилия.

Милица Борисова Ивет фешън Долче и Габана

Дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана отпразнуваха 10 години от първото си ревю Alta Moda. Звезди като Шарън Стоун, Марая Кери, Дрю Баримор, Хелън Мирън, певицата Киара, Хайди Клум и Крис Дженър уважиха дефилето в Италия.

Колекцията разкрива истинско бароково богатство, отдавайки почит към Света Лучия. Преобладаваха роклите от черна дантела, както и якета със скулптури и херувими на раменете.

Милица Борисова Долче и Габана

Милица Борисова е един от най-работещите модели на „Ивет Фешън“. Тя е на 22 години, висока е 1,80м., родом е от гр. Перник. Тази година й предстои да се дипломира по специалността „Маркетинг и връзки с обществеността“. Красавицата стартира модната си кариера на 16 години, когато е открита от родната агенция. От 17-годишна заминава да работи в Ню Йорк, а пандемията от Ковид-19 я връща обратно в Европа. През последните години пътува между Барселона, Париж и Милано заради многобройните си модни ангажименти. Една от последните й големи кампании е лице на козметичния гигант L`oreal. Снимала е модни фотосесии за Vogue-Русия, Vogue-Испания, L`Officie- Индия, Harper`s Bazzar-Гърция.

Милица Борисова Долче и Габана

Дефилирала е на Седмици на модата в Ню Йорк, Париж, Милано, Барселона и Истанбул. На модния подиум е разхождала дрехи на редица световни и от котюр дизайнери, рамо до рамо е представяла дрехи в Ню Йорк заедно със световния модел Бела Хадид. От началото на 2023 й предстои да се завърне в Ню Йорк и Лос Анджелис, където има подписани договори със световни модни агенции, а също така и контракт с най-голямата моделска агенция в Австралия.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара