Ако попитате хората с чувствителна и склонна към атопия кожа, кой продукт за грижа е променил живота им към по-добро, голяма част от тях биха отговорили, че това е Lipikar Baume AP+M.

Неговата високоефективна формула бързо успокоява кожата, облекчава усещането за сърбеж и предотвратява нови обостряния. Заслужено се харесва от хората, които страдат от много суха кожа, склонна към атопия и алергии.

La Roche-Posay представя иновацията на сезона – Lipikar Baume Light AP+M балсам с тройно действие, но с по-лека текстура, която попива по-бързо и има моментален охлаждащ ефект.

Термална вода за успокояване и свежест

Сухата и чувствителна кожа изисква адекватна и редовна грижа през цялата година. Затова, когато температурата започне да се повишава бързо, по-леките продукти, които се нанасят лесно и попиват бързо, са правилният избор за нея. Това е основната разлика между новата формула Lipikar Baume Light AP+M, спрямо основната версия, която също има немазна и нелепкава текстура.

Формулата на Lipikar Baume Light AP+M съдържа по-висок процент термална вода (71%) и осигурява приятно усещане за охлаждане, което е много ценно през лятото. Lipikar Baume Light AP+M се препоръчва за хора с кожа, склонна към атопия, които предпочитат по-лека, бързо абсорбираща се текстура или живеят при топли и влажни метеорологични условия.

Може да бъде и добър избор за тези, които се изпотяват лесно, за млади хора, които търсят бързо решение, и особено за мъже, на които им е трудно да намерят балсам, който да е лесен за нанасяне върху окосмени участъци на кожата. Подходящ е както за тяло, така и за лице, което улеснява грижата за всички, които водят забързан начин на живот.

98% от потребителите заявяват, че харесват текстурата на балсама, 88% от тях заявяват, че попива бързо в кожата, а 82% – че се нанася равномерно върху окосмените зони на тялото.

Облекчение за по-малко от 60 секунди

Грижата за суха и склонна към атопия кожа става много по-лесна, защото Lipikar Baume LIGHT AP+M попива в кожата за по-малко от минута и има бързо успокояващо действие.

По-малко дискомфорт за по-добър сън 

Lipikar Baume Light AP+M, както и Lipikar Baume AP+M съдържат Aqua Posae Filiformis, иновативната патентована активна съставка, която принадлежи към пребиотиците и е разработена чрез „зелена химия“ в лабораториите на La Roche-Posay.

Формулите са подсилени със съставката MICRORÉSYL, която се извлича от корените на японско ефективно растение и помага за възстановяване на баланса на микробиома. Маслото от карите, ниацинамидът и термалната вода La Roche-Posay са отговорни за възстановяването на защитната функция на кожата. И двете формули незабавно успокояват кожата, намаляват фазите на екстремна сухота и подобряват качеството на съня.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара