Понякога ни липсва вдъхновение за приготвянето на поредното ястие, а всяка нова, по-оригинална рецепта, отнема време за търсене на продукти в различни магазини. Тогава на помощ идват кутиите за готвене с пресни продукти в точни пропорции, доставени до дома в удобно време.

Така, благодарение на Cook It,  пестим време за ходене на пазар и за измисляне на здравословни и балансирани рецепти.

Всичко, което трябва да направим, е да влезем в сайта на фирмата и да изберем рецепта (месна, вегетарианска, семейна, дори и без глутен), порциите и точен час за доставка. Кутията пристига у дома с пресни продукти, подробно упътване за времето за приготвяне, степента на трудност и съхранението. За още по-голямо улеснение приложението предлага и кратък клип с приготвянето на всяка от рецептите стъпка по стъпка. Продуктите са свежи от доказани доставчици. Опаковани са в термопликове с охладители, което позволява да са извън хладилник цял ден. Пропорциите са изчислени точно, така че всичко да се използва и да няма разхищение на храна. Рецептите са изключително разнообразни, здравословни и балансирани и за кратко ни превръщат в шеф-готвач.

Ние избрахме кутия с рецептата Филе от бяла риба с билкова коричка и ризото от лимец и я приготвихме точно за 45 минути.

Декорация Калина Константинова, кутия с продукти за готвене Cook It (cookit.bg), снимки Александър Новоселски

От списание Наш дом

Facebook Twitter Google+

0 Коментара