Тигър – 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022.

Източният хороскоп за 2019 година предсказва на Тигрите приятни изненади в личната сфера. Това може да бъде не само среща с „втората половинка“, а също и годеж, сватба, и поява на бял свят на първото ви дете.

Работата също ще бъде успешна, в най-добрия смисъл на тази дума. Пред Тигрите ще се появят такива перспективи, за които само могат да си мечтаят. На някои ще им предстои да изучат нова професия, да заемат висока длъжност и да се запознаят с интересни хора. Не е изключен бурен роман с колега/жка.

Любовни хороскопи

Годината на Свинята ще бъде „урожайна“ на пътешествия, затова на Тигрите ще им се наложи многократно да пътуват по света. Само не забравяйте да си взимате компания – приятел, роднина или любимия човек. Пътуванията ще помогнат на Тигрите не само да се изпълнят с нови впечатления и да се разсеят от проблемите, но и ще укрепят състоянието на здравето им, както физическото, така и психическото, подсказва източният хороскоп за 2019 година.

Положението с парите няма да бъде така безоблачно, както би им се искало на Тигрите. Но Свинята ще направи всичко възможно, за да избегнете тежките кризи и финансовите загуби. Благодарение на близки и щедри роднини, Тигрите ще се измъкнат от трудната ситуация. Те ще ви предложат взаимно изгодно сътрудничество, както предсказва източният хороскоп за 2019 година. Не си и помисляйте да отказвате, защото ще останете за дълго без пари. Доверявайки се на тези хора, Тигрите ще успеят да избегнат рисковете, измамите и многобройните авантюри.

Характеристика на родените в годината на Тигъра

Родените в годината на Тигъра са смели, непредсказуеми, самоуверени. Те са много чаровни и умеят да благоразположат другите към себе си. Но понякога могат да бъдат импулсивни, раздразнителни и разглезени.
Тигрите са упорити, решителни и своеволни. Те са влиятелни, обичат състезанията и винаги държат на думата си.
Родените в годината на Тигъра са отговорни и се отличават със сила на духа, затова сред тях се срещат чудесни лидери. Те не са склонни към дълги подготовки, с лекота се справят с всичко, което срещнат на пътя си.

Любовна съвместимост на зодиите

Здравето на родените в годината на Тигъра

Тигрите имат добро здраве. Те водят активен начин на живот и се увличат по различни видове спорт. Леките заболявания, като простуда, кашлица или повишена температура, се срещат рядко при Тигрите.

Те трябва да избягват прекалените физически натоварвания, защото някои от тях могат да навредят на здравето им. При занимания със спорт на чист въздух, Тигрите трябва да отделят особено внимание на това, да бъде топло. За поддържане на добра физическа форма се препоръчва тичане, спортно ходене, плуване и каране на колело.

Тигрите са енергични и проявяват голям ентусиазъм в работата. Когато се чувстват уморени след продължителен работен ден, те трябва добре да си починат, за да възстановят силите си.

Най-подходящите професии за Тигрите

Тигрите, които в Китай наричат „царят на животните“, обикновено се намират в центъра на вниманието. Те са родени лидери, останалите ги уважават. Тигрите ще постигнат успех във всяка професия.

На тях им подхождат такива професии, като рекламни агенти, офис-мениджъри, туристически агенти, актьори, писатели, художници, пилоти, стюардеси, музиканти, комедианти, шофьори.

Успехът и просперитетът, по-скоро, ще дойдат при Тигрите след стигане на тридесет годишна възраст. В ранните години кариерата им не е толкова стремителна.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара