Бик са хората, родени през 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021.

Източният хороскоп за 2019 година предсказва на Биковете непредсказуем, но плодотворен период. Вас ви очакват перспективи в службата, нова сфера на дейност и решителни крачки в бизнеса. Но за това ще трябва да се въоръжите с упоритост и здрави амбиции. Биковете трябва да държат под контрол емоциите си, а също и да претеглят всяка своя дума. Иначе, с критичните си забележки можете да обидите незаслужено тези, които са ви близки и скъпи.

Дневни хороскопи

На мъжете Бикове могат и да им простят резките изказвания, но на жените от този знак ще им се наложи да се унижават, за да върнат благоразположението на близките си хора.

Всичко това е изпълнено с нервни сривове, депресии и хронични заболявания. Източният хороскоп за 2019 година не съветва Биковете да се лекуват сами, защото ситуацията ще се задълбочи.

В любовната сфера, през 2019 година, на Биковете ще им се усмихне успехът. Семейните двойки още веднъж ще преживеят чудесния си меден месец или ще заминат със съпруга/та си в друга страна, за да сменят местожителството си. Самотните Бикове, в началото на годината, ще срещнат любимия човек и ще сключат официален брак. Източният хороскоп за 2019 година обещава на влюбените дълъг, щастлив и хармоничен живот. Не забравяйте да взимате участие в развлекателни мероприятия, да ходите на гости и да правите нови запознанства.

Характеристика на Бик

Биковете са известни със своето усърдие, надеждност, сила и решимост. Честни по своята природа, Биковете са големи патриоти на своята страна, те са амбициозни и вярват в идеали. За родените в годината на Бика са важни традициите, семейството и работата. Както е видно от тези качества, Биковете са консерватори. Жените Бикове са верни жени, придаващи голямо значение на образованието на своите деца.

Желанието да се движат напред и голямото търпение помагат на Биковете, крачка след крачка да постигат своите цели. Те не зависят от мнението на другите хора или от заобикалящата ги обстановка, действат в съответствие със своите идеали и възможности. Преди да се решат на нещо, те подготвят точен план, описвайки детайлно всяка крачка, влагайки силна вяра и физическа сила. Именно затова, родените в годината на Бика, постигат големи успехи.
Като минуси на характера на Биковете могат да се отнесат лошите им комуникативни навици. На тях не им се получава да общуват с лекота с околните, те дори често си мислят, че и не трябва да обменят идеи с другите. Биковете са упорити и се придържат към собствения си път.

Месечни хороскопи

Здраве

Биковете са силни и надеждни. Родените под този знак могат да се похвалят с крепко здраве и дълголетие.
Заради трудолюбивия си и целеустремен характер те прекарват твърде много време в службата, като рядко си позволяват време за почивка. Те често забравят и да се хранят, което ги довежда до проблеми с червата. И, за да работят по-продуктивно, Биковете трябва добре да си почиват и да се хранят правилно.

Упоритият темперамент на Биковете им позволява с лекота да понасят стреса и напрежението. Родените в годината на Бика с неохота пускат в живота си странични хора. На тях не им е присъщо да се разкриват пред другите. Пълноценната почивка и краткотрайните пътувания ще се отразят благоприятно върху здравето на Биковете.

Най-подходящите професии за Бик

Биковете са символ на трудолюбие и издръжливост, затова, хората родени в годината на Бика, винаги се трудят упорито и се стремят да довършат започнатото. Те с цялата си сериозност и отговорност подхождат към работата и умеят да намерят подходите към изпълнението на задачите.
Удачни професии и сфери за Биковете: благодарение на особеното внимание към детайлите и завидното трудолюбие, те са успешни в такива области като селско стопанство, производство, фармацевтика, механика, машиностроене, чертаене, изкуство, политика, недвижимости, интериорен дизайн, живопис или дърводелство.

Любов на Биковете през 2019 година

Родените под знака Бик изпитват затруднения при взаимодействието с околните, затова те по-малко общуват и контактуват с хората. Вместо да се включват в групови мероприятия, те предпочитат да се усамотяват и да се наслаждават на самотата си. Биковете много ценят приятелите и сериозно се отнасят към приятелството.

В любовта, Биковете, като правило, предпочитат сериозните и дълготрайни отношения. Честите промени в отношенията са им неприятни. На жените Бикове обикновено не им достига женственост. Но, ако те успеят да осъзнаят своите слаби страни и превърнат предпазливостта и безразличието си в нежност и отдаденост, ще постигнат успех в любовта и всичко, което сърцето им пожелае.

Кариерата на Биковете през 2019 година

Биковете ги очаква напрегната година, но тя ще им донесе големи доходи. Ако Биковете се движат настойчиво към своите цели и се стараят да разглеждат ситуациите от различни ъгли, непременно ще постигнат успех. Биковете трябва да бъдат по-активни, за да не изпуснат възможностите, които им се предоставят в течение на годината.

Здравето на Биковете през 2019 година

През 2019 година, Биковете трябва да обърнат особено внимание на своето здраве. Възможни са неразположения и скрити проблеми в областта на шийния дял на гръбначния стълб. Настоятелно се препоръчва, също така, да се въздържате от пушене и употребата на спиртни напитки.
Финансово благополучие на Биковете през 2019 година
2019 година ще бъде много успешна за Биковете по отношение на финансовото им благополучие: късметът ще изобилства в заплатите или другите доходи на Биковете. Те ще получават приходи и от инвестиции.

Любовта на Биковете през 2019 година

През 2019 година, Биковете ще бъдат много големи късметлии и в любовта. Няма да им бъде трудно да срещнат привлекателен човек през тази година.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара