2018-а ще бъде запомнена като годината на ретроградните планети. Всички от тях, които можеха да станат ретроградни, го направиха. Обърнаха енергията много остро към нас самите и активираха процеси на себепознание. В тези процеси излезе на преден план първата очевидна скрита истина и тя е, че ако имаме проблем в живота, то първопричината е в самите нас и само от нас зависи да я поправим.

Планетите така се бяха наредили, ретроградна след ретроградна, предизвикателство след предизвикателство, а през есента и Венера се обърна в най-слабата си позиция – тази на Скорпиона. Усещането за самия себе си стана много по-остро и всеки започна да се изправя пред собствения си емоционален свят и да се сблъсква с него.

Някои се плашеха, други се ужасяваха, трети пиеха хапчета, а четвърти, много по-стресирани и уплашени от другите, гордо заявяваха, че не усещат нищо и това са глупости. За жалост енергията на ретроградната Венера беше толкова мощна, че успя да убеди и най-големите скептици, че в астрологичните тълкувания има много истина.

Аз също попаднах в моя процес на обръщане навътре и усетих, че съм събрал много ценна информация, свързана с Венера и нейната тема за любовта, която мога да споделя. Цялата книга е инспирирана от темата за Венера, написана е по много венерин начин и затова няма да има информация точно за тази планета. Тя ще бъде спомената само в ретроградната ѝ роля в астрологичната част.

И така – реших да напиша тази книга по време на ретроградната Венера. От дълго време си водя записки, свързани с любовта, на базата на консултациите, които правя. Сблъсквал съм се с много различни образи и интерпретации на любовта.

Любовта е многообразна и ние всички имаме различен подход и усещане за нея. Някои хора са по-страстни и могат да понесат голямо количество любов, а следователно и голямо количество драма. За други хора умерената любов е достатъчна. И в двата случая говорим за хора, които познават любовта, срещали са я и могат да я поканят в живота си. За жалост, много хора не я познават.

Затова реших да напиша тази книга – намерението ми бе да дам интерпретация, базирана на моя опит и на моите изследвания, която да ви накара да се замислите. Не е необходимо да я харесвате, може дори да я мразите. Важното е да провокира началото на процес на себепознание у вас и да се замислите каква е личната ви връзка с темата за любовта

Книгата е „белязана“ от две много красиви песни от близкото минало. Именно периодът на 70-те години ми се струва най-лиричен и най-красив откъм изразяване на темата за любовта. Дълбочината на песните и смелостта на текстовете, тяхната поетика и проникновеност не са характерни за никой друг период от развитието на музиката. Според мен, разбира се.

В първата песен Далида пее за самотата, която ни кара да търсим любовта и да се свързваме със света около нас. Самотата и любовта са две много силно свързани теми и тяхната връзка ще бъде подчертано анализирана в тази книга.

В песента в края на книгата Хулио Иглесиас дава една много красива и лирична интерпретация на любовта като духовно преживяване, каквото именно е тя. Включил съм и други цитати, които са много въздействащи и описват любовта по един алтернативен начин.

Тази книга съдържа много различни гледни точки по отношение на любовта, на нейната липса, на нейното присъствие и на това какво ни кара да я търсим, но и какво ни пречи да я допуснем в живота си.

Засегнати са, разбира се, и двете теми, над които работя – анализът на родовата енергия, както и астрологичният анализ. В частта с родовата енергия ще разсъждавам над това как темата за любовта минава през живота ви, как е стигнала до вас. А в астрологичната ще си поговорим за това как всеки един от зодиакалните знаци е много силно свързан с цялостната идея за любовта и носи в себе си част от истината за нея.

Хули Леонис

Любовта е пъстра и многоцветна. В нея има нежност и красота, но и болка и разочарование. Вие с кое нейно лице се свързвате? Любовта винаги присъства в живота ни, но дали я познаваме, дали я виждаме, или я оставяме да мине покрай нас, без дори да си даваме сметка, че сме я срещнали?

Хули Леонис ни представя една различна книга. Разказва ни за любовта като очевидна скрита истина – онази, която е пред очите ни, но ние не я виждаме. Някои са слепи за нея, на други не им е позволено да гледат натам. Тя обаче чака да дойде нейният момент и да бъде осъзната.

Тук ще откриете и астрологично тълкуване на зодиакалните знаци, но този път по отношение на любовта. Книгата ще ви помогне да се свържете със силните си страни в емоционалното общуване и да си дадете сметка за блокажите, които имате. Съдържанието е обогатено и с анализ на родовата енергия – тема, над която авторът работи от години. И всичко това е представено с уникалния стил на поднасяне на информацията на Хули Леонис, който ни кара да се потапяме в текста с удоволствие и да го преживяваме.

Хули Леонис е завършил специалност „Класическа астрология“ в Академията по астрология в Москва. Специализирал е в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара