Плъх са хората, родени през 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020.

Източният хороскоп за 2019 година обещава щастие в личния живот на тези, които са се появили на бял свят в годината на Плъха.

Имате възможност да срещнете любимия човек, единствения и неповторимия. Още през есента можете да сключите брак или да се венчаете с избраника/цата. На семейните им предстои да се къпят в море от романтика, да получат изненада от съпруга/та и да укрепят отношенията.

Месечни хороскопи от Мая Павлова

През 2019 година някои от Плъховете ще усетят истински какво е това финансова криза. Ще се наложи доста да поработят, за да укрепят материалното си положение.

Източният хороскоп за 2019 година съветва да не бъдете безразсъдни, когато подписвате договори или сделки. Защото в началото всички ще ви изглеждат изгодни, но по-късно ще се появят трудности. Те ще ви доведат до големи парични загуби, за които, дори влиятелни приятели няма да могат да ви помогнат.

Източният хороскоп за 2019 година предсказва постоянно нервно напрежение и вълнения заради финансови проблеми. Плъховете могат да изпаднат в тежка депресия, от която ще излязат само с помощта на квалифицирани лекари. Народните методи за лечение също ще бъдат ефективни, ако започнете да ги използвате още в началния етап на проблема.

Плъховете трябва да се заемат с духовни практики, йога и да ходят на масажи. За да бъде добро здравето ви през 2019 година, трябва да оставите пушенето, да спазвате хранителен режим и да закалявате организма.

Характеристика на знака Плъх

Плъховете са съобразителни, находчиви и гъвкави. Те притежават силно развита интуиция и бързи реакции, лесно се приспособяват към новата среда. Богатото въображение и наблюдателността, на родените в годината на Плъха, им позволява да се възползват изгодно от възникващите възможности. Плъховете са много любопитни и се радват да изпитват силите си във всичко, като се справят много умело с това.

Жените Плъхове са мили, умни и чаровни. Те са добри домакини, съобразителни са и са способни да научат всичко, което им е необходимо.

Заради недостига на храброст, а също и умения да управляват другите, Плъховете не стават добри лидери. Те са придирчиви и преследват своите цели, но не притежават широки възгледи.

Плъховете са добри, но понякога стават груби с другите. Хората, които са се родили под знака Плъх, обикновено спят до късно, защото водят нощен живот.

Китайски зодиак

Здраве

Плъховете, като правило, притежават прекрасно здраве. Те са активни и пълни с енергия, което им помага да бъдат във форма и да избягват болестите.

Правилното хранене и редовните физически натоварвания влияят благоприятно на самочувствието на Плъховете. Ако отделят достатъчно време за почивка, родените в годината на Плъха ще могат да се похвалят с отлично настроение и работоспособност. На Плъховете се препоръчва, когато са в стресови ситуации, да се разхождат и да се разсейват, за да се справят с напрежението.

Ако живеят в сух климат, Плъховете трябва да обърнат внимание на профилактиката на респираторните и кожните заболявания.

Най-подходящите професии за Плъх

Добрата проницателност и далновидност на Плъховете, а също и трезвият подход към това, което правят, им позволява да избегнат ненужните тревоги. Плъховете са внимателни, предпазливи и съвестни и обикновено имат сериозен подход към своите служебни задължения.
Най-подходящите професии за Плъховете са: администратор, директор, предприемач, телевизионен водещ, писател, музикант, комик, политически деец, юрист, научен сътрудник и автомобилен състезател.

Как да изграждате отношения с родените в годината на Плъха?

Активните по природа Плъхове предпочитат разнообразен кръг за общуване. На тях са им интересни различни срещи и обществени мероприятия. На Плъховете им харесва да се запознават с нови хора, но те рядко се решават действително да се сближат с някого. Родените в годината на Плъха са очарователни и знаят как да предразположат към себе си хората.

Благодарение на особената енергетика, която Плъховете притежават, е трудно да им се устои. В любовта Плъховете с лекота започват нови отношения, но също така лесно ги прекъсват, защото им е присъщо известно непостоянство.

Кариерата на Плъховете през 2019 година

През 2019 година, Плъховете ги очаква голям успех в кариерата. През цялата година ще имат достатъчно възможности, за да се изявят. Ако Плъховете пожелаят, през 2019 година могат да получат повишение, но е важно да изчакат правилния момент.

Финансите на Плъховете през 2019 година

Финансовите перспективи за Плъховете през 2019 година никак не са лоши. Голяма е вероятността да получат увеличение на заплатата, а също и неочаквани бонуси.

Любовта на Плъховете през 2019 година

2019 година няма да донесе на Плъховете голям успех в любовта. Възможни са разногласия с избраника/избраницата, а шансовете да срещнете любовта си през 2019 година са много малки.

Здравето на Плъховете през 2019 година

По отношение на здравето, 2019 година ще бъде „горе-долу“. На родените в годината на Плъха се препоръчва да отделят време за занимания със спорт, а също и да се замислят за балансирано хранене.

0 Коментара